خواهرسالار مدیر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 5 عنوان انتخاب اسم | مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 43 پست سلام دوستان لطفا اسمی که به شیما ومرتضی وسالار بیاد وخیلی خاص باشه بگید.هم دختر هم پسر 1396/10/14 | 17:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
75lale عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 434 اسانمی مورد علاقم بود خب😕 مگه گفتن اسامی مورد علاقتونو بگین😏🙂
۲۲۵ عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 1135 چلا 😟🐣🐣🐣 اخه قدرت😂😂😂😂😂😂 زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤
yasaman_khanom عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 17093 وای چ اسما😨😨😨😨 دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
امیرحسین۰۰ عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 1349 مگه گفتن اسامی مورد علاقتونو بگین😏🙂 گفتن خاصاینا هم مورد علاقهی من بودن هم خاص پســ👦ــرم (خدایا اگه به من گیر دادن اینجا چیکار میکنی کچلشون کن😞)
مامان_نازگل۷۶ عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 610 بچه ها میشه بیاید تاپیک نذر صلواتلطفااااااااااابه کمک نی نی سایتیا نیاز دارم پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد... و چشمانم خیس کردن پیراهنی را... عجب بغض پر توقعی دارم امروز
ایرانی_هستم عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 1926 به مرتضي مصطفي ميادبه شيما شيوا مياد و به سالار سورنا ميادبه هر سه تاش با هم يكم سخته اسم جور بياد
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 ارسلان 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36319 اخه قدرت😂😂😂😂😂😂 خو دوست دارم . 😂اصلا حالا که اینجوریه یا عفت یا عزت ولا غیر 😡 Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
مامان_نازگل۷۶ عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 610 بچه ها میشه بیاید تاپیک نذر صلوات لطفااااااااااا به کمک نی نی سایتیا نیاز دارم دوستان خوااااااااااااااااااااااااااااااااااااهش پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد... و چشمانم خیس کردن پیراهنی را... عجب بغض پر توقعی دارم امروز
hanaaaa73 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 3379 چه کاریه اسم بچه هاتون حتما باشما ست باشهیه اسم خوشگل و با محتوا روش بزار اگه پسر بود که بچه بعدیتم طبق این اسم بچت برا دومی اسم انتخاب کن
ایرانی_هستم عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 1926 قدرت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خندم گرفت دخترم بيدار شد ياد داداش كايكو و دستمال قدرتش افتادم