2777
2789
عنوان

ایا بعد رابطه عفونت زنان میگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 57 پست
بسلامتی

سلامت باشی شما حامله ای؟

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷ تا خوردم از توهم بارداری نمیخوام تو نامزدی حامله بشم الانم پریود نمیشم بدنم بهم ریخته

اونا زیادم خوب نیست واسه بدن 

خدایی نکرده مشکلی برات پیش میاره 

وقتی توی عقد هستی رابطه نداشته باش  یا از یه روش دیگه استفاده کن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اونا زیادم خوب نیست واسه بدن خدایی نکرده مشکلی برات پیش میاره وقتی توی عقد هستی رابطه نداشته باش یا ...

چشم عزیزم ممنونم❤🌹

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
خوشبخت بشی عقد کردی

همچنین ابجی اره چندماهه

بله

به به بسلامتی ایشالله یک نی نی سالم و خوشگل به دنیا بیاری میگم جسارتا ادم ممکنه سریع حامله بشه یا اونجوری که تو انستا اینا میگن خیلی هم راحت نیست چون من خیلی به خودم سخت میگیرم

اون چه خیالشه حالشو میکنه تو نابود میشی

دقیقا بدنم بهم خورده

به به بسلامتی ایشالله یک نی نی سالم و خوشگل به دنیا بیاری میگم جسارتا ادم ممکنه سریع حامله بشه یا او ...

ان‌شاءالله آمین مرسی عزیزم 

نه بابا ما چندین سال جلوگیری نداشتیم حامله نشدم😂ولی شاید بدن هرکسی فرق داشته باشع

ان‌شاءالله آمین مرسی عزیزم نه بابا ما چندین سال جلوگیری نداشتیم حامله نشدم😂ولی شاید بدن هرکسی فرق د ...

قربونت برم 🌹🌹

عع خوب پس یکم فکرم راحت تر شد😂🙏