2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دیگه روش کراش نزن تو فیلم همه روش کراشن از ثابت تا راننده تاکسی

واااایی😂😂😂😂😂

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
ضربتی بود ولی باور پذیر و منطقی نبود بیشتر ادا و اطوار بود ادای خفن بودن بود تا اینکه واقعا خفن باشه

کلا سریال فیلم نامه قوی نداشت معلوم نشد فاز حامد اصلا رو فرشته چیه
بعد اون نقشه که عماد با اون مقتول داشت چی بود فیلم ابکی با دیالوگ ها جنجالی و اعصاب خورد کن

کلا بازیگری ابان همینه خشک و اطفاری تو فیم سقف دودی هم شخصیت نچسب و خودشیفته داشت .ولی خب چهره خوبی داره من خوشم میاد

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
بازی لاله مرزبان مزخرف مخصوصا اون قسمت سیگار کشیدنش یه جوری سیگار دست میگیره اصلا حال بهم زن...ولی ب ...

نه امین حیایی هم نقشش بهش نمیاد هوس باز و لاشی اه

از امین حیایی توقع نداشتم😂

کلا سریال فیلم نامه قوی نداشت معلوم نشد فاز حامد اصلا رو فرشته چیه بعد اون نقشه که عماد با اون مقتول ...

کار نویسندش همینه سکانسای جنجالی میذاره که کارش فروش بره و بیشتر دیده بشه تو آقازاده و پدر هم همین ترفندو پیاده کرد 

متاهل و مادر دو فرزند

کلا بازیگری ابان همینه خشک و اطفاری تو فیم سقف دودی هم شخصیت نچسب و خودشیفته داشت .ولی خب چهره خوبی ...

من بازیگرش رو دوست ندارم قیافش هم معمولیه و اونقدر جذاب نیست برای نقش اول یه سریال ولی یه جاهایی قشنگ بازی کرد یه جاهایی هم بد بود دعوا کردناش خیلی مصنوعی حرف میزد 

متاهل و مادر دو فرزند