2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم حرف دلمو زدم ب شوهرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 25 پست
نه واقعا نه شش ساله شده با ی خانم رفته ماموریت نه میپرسم کیه چند سالشه خودش میگه با خانم فلانی قراره ...

😑😑

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط کنجکاو شدم ولی حرفاش قلبمو به درد میاره

ب درد نیاره بخاد خیانت کنه کاری ازت بر نمیاد

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

نه واقعا نه شش ساله شده با ی خانم رفته ماموریت نه میپرسم کیه چند سالشه خودش میگه با خانم فلانی قراره ...

درسته ولی بد زمونه آیه خواهر مامانم میگه تو این دوره آدم معصوم هم باشه از پس زنا برنمیاد 

بیشتر مواظب باش

درسته ولی بد زمونه آیه خواهر مامانم میگه تو این دوره آدم معصوم هم باشه از پس زنا برنمیاد بیشتر مواظب ...

مواظب باشم ک چی کنم؟؟؟دوربین بزارم ماشینش؟بگم با خانم نرو؟؟؟یا خودمم برم بشینم تو ماشین؟بخدا نه زمونه بده ن چیزی 

آدمان ک بد هستن 

آدم بد. و هم هیچ کاری نمیشه کرد تا ابد هم چشمم بهش باشه کار خودشو می‌کنه 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

مواظب باشم ک چی کنم؟؟؟دوربین بزارم ماشینش؟بگم با خانم نرو؟؟؟یا خودمم برم بشینم تو ماشین؟بخدا نه زمون ...

انشالله که خدا زندگیتو حفظ کنه 

شما که عادت داری به این زندگی و اعتماد داری ما کی باشیم بخوایم ذهنتون رو بهم بریزیم 

اگه بد برداشت کردی حلال کن

انشالله که خدا زندگیتو حفظ کنه شما که عادت داری به این زندگی و اعتماد داری ما کی باشیم بخوایم ذهنتون ...

نه عزیزم 

راستش من درگیر مسایل دیگه ای با همسرم هستم 

حداقل تو این مورد خیالم راحته 

جونم خسته اس تو ببخش اگه لحنم تند بود 

اینو ب خودم مینویسم الناز ...رضا ارزشش و لیاقت حرف زدن نداره هر گوهی ام خورد به روش نیار که جرات پیدا کنه تورو تحقیر کنه خدای توام بزرگه نگران هیچی نباش عشق واقعی یه روز تورو پیدا میکنه