2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یافت اباد

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزم یه سوال دیگه داشتم می‌خوام ماکروفر بخرم ولی موندم چه برندی بگیرمبین ماکروفر و سولار دام و اون ...

اطلاعی ندارم عزیزم داخل گوگل سرچ کن کلی اطلاعات بهت میده

اشک شو،اما نه تو غم.

نبلاش بدرد بخور بودن؟ چه حدود بودن؟

اره خوب بود من تازه مبل گرفتم اونا رو دیدم پشیمون شدم کاش قبل خرید یه سر میرفتم اونجا...از ۲۰ داشتن به بالا 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

قیمت مناسب نعمت آبادولی کیفیتشون پایین بود چهاردانگه کیفیت وقیمتشون مناسب بودیافت آبادکیفیت خوب وقیمت بالا

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
قیمت مناسب نعمت آبادولی کیفیتشون پایین بود چهاردانگه کیفیت وقیمتشون مناسب بودیافت آبادکیفیت خوب وقیم ...

کیفیت خوب و قیمت مناسب توشون نبود اصلا؟؟،چهاردانگه رفتم زیر هفتاد هشتاد مبل  ندیدم اکثرا هم  مدل کویین بودن  ،راحتی های جدیدش نود میلیون صد میلیون بود  دست از پا درازتر برگشتم خونه،مبل راحتی تمام پارچه خودم دارم اونم با رفت و امد  و حمل از طبقه سوم بیست و پنج تا سی میلیون تعمیرش میشه که عقلانی نیست اصلا،چون راحتی و مال ده سال پیشه  مدلشم قدیمی شده یه بارم رفته تعمیر شده قبلا،ارزش نداره این همه پول بدیم

2790
2778
2791
2779
2792