riana21 مدیر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 331 عنوان پیشنهاد | مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 21 پست به عنوان یک دختر تا حالا به پسری پیشنهاد دادین؟ و نتیجش چیشد 1403/11/23 | 21:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدی۲۳ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 5861 اره ادم حس پوچی بهش دست میده خیلی بده.. ولی من انقد خوشم اومده بود از طرف دیگ دل ب دریا زدم ولی الان ... خداروشکر که نمیشناسمتمنم طرف نمیشناخت ولی خب من حضوری و مستقیم زل زدم تو چشاش گفتم خاکبررس تباهم😑😑🤣
riana21 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 331 خداروشکر که نمیشناسمتمنم طرف نمیشناخت ولی خب من حضوری و مستقیم زل زدم تو چشاش گفتم خاکبررس تباهم😑😑 ... اشکال نداره مهم اینه تجربه ب دست اوردی منم داداششو بلاک کردم گفتم سیک... حالا بهم میگف اشکال نداره پیشقدم شدن دختر اتفاقا خیلیم خوبه نمیدونم فلانه بیساره.. اخرش گف ۵ ملیون بده مفت ک نمیشه😐 گفتم خودتو ثابت کردی بعدش بلاک کردم
هدی۲۳ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 5861 اشکال نداره مهم اینه تجربه ب دست اوردی منم داداششو بلاک کردم گفتم سیک... حالا بهم میگف اشکال نداره پ ... خوب کردیانشاالله به ارتباط خوب و درست و تجربه کنی به زودی
riana21 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 331 خوب کردیانشاالله به ارتباط خوب و درست و تجربه کنی به زودی بهم انگیزه بده توروخدا😭😂 انقد خودمو سرزنش میکنم ک چرا خودمو خورد کردم؛ منیکه چهرمم خوبه قران شاهده بعضی پسرا انقد التماس میکنن بهم ولی من نمخام چون تایپ من نیستنالان از طرف یکی خورد شدم..عذاب وجدان دارم
هدی۲۳ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 5861 بهم انگیزه بده توروخدا😭😂 انقد خودمو سرزنش میکنم ک چرا خودمو خورد کردم؛ منیکه چهرمم خوبه قران شاهده ... ببین عزیزم این حالت طبیعیه و باید زمان بدی به خودت درست میشه من الان به اون قضیه فکر میکنم دیکه بهم نمیریزن
riana21 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 331 ببین عزیزم این حالت طبیعیه و باید زمان بدی به خودت درست میشه من الان به اون قضیه فکر میکنم دیکه بهم ... باشه عزیزم انشالا زودی فراموش میکنم مرسی بابت راهنماییت گلم ❤💝💜
هدی۲۳ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 5861 باشه عزیزم انشالا زودی فراموش میکنم مرسی بابت راهنماییت گلم ❤💝💜 عزیزمیانشاالله ❤️❤️