2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 80 پست
وا معلومه خانمم، گفتم بعد پریودی رابطه نداشتم، بی بی  زدم چون دوستم گفت خودش ماه اول، بارداری پ ...

عزیزم بعد سقط سونو رفتی که کامل دفع شده باشه؟اگه کامل دفع شده باشه .احتمالشم هس باردار باشی وبهتره بری ازمایش بدی و سونو بری که کیست نباشه بعد از سقط ‌به وجود اومده باشه .

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بجای مسخره کردن جوابش رو درست بدید خیلی زشته کارتون.سوال کرده جرم که نکرده 

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
برای منم اینجوری شده از قبل از پریودیه قبلیم حالت تهوع وتکرر ادرار داشتم  الانم از پریودیه قبلی ...

عزیزم چرا نمیری ازمایش و سونو

عزیزم چرا نمیری ازمایش و سونو

نمیدونم چون سابقه ی سقط و نازایی داشتم فوبیای ارمایش و سونو گرفتم هی امروز و فردا میکنم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
 نمیدونم چون سابقه ی سقط و نازایی داشتم فوبیای ارمایش و سونو گرفتم هی امروز و فردا میکنم

اصلا نترس برو گلم انشاالله خبرای خوب بدی بهمون .اگرم نبود اصلا ناراحت نباش خواهرشوهر من ۱۳سال حامله نشد ولی بعدش معجزه شد و دوتا بچه داره

الکی هم اسم نازایی رو خودت نزار .نازایی وجود نداره .تو باردار میشی فقط باور داشته باش

الکی هم اسم نازایی رو خودت نزار .نازایی وجود نداره .تو باردار میشی فقط باور داشته باش

ممنون عزیم برام  دعا کن ان شاالله شنبه حتما ازمایشو انجام میدم.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
ممنون عزیم برام  دعا کن ان شاالله شنبه حتما ازمایشو انجام میدم.

افرین انشاالله خبرررای خوب برسونی 

نه کی گفته کسی که پریود بشه نمیتونه باردار بشه من دوستم پریودمیشد دوران بارداریش حتی خودش نفهمیده بو ...

عزیزم پریودیش در چه حد بوده؟