2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی پس ۱ پیمونه چقدر شکر چقدر آب

من ک همش چشمی درست میکنم اندازه نمیدونم. فقط 24 ساعت برنجو خیس کن قشنگ نرم شه.نیم دونه باشه بهتره

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

من اینطوری درست میکنم یه پیمونه برنج میریزم داخل اب بعد میذارم تا خوب له بشه در حال پخت کمی زعفرون میریزم که خوب رنگ بگیره بعد اگه یه پیمونه برنجه دو پیمونه شکر تو اب جوش حل کن وقتی دیدی برنجت خوب پخته شکر رو اضافه کن بعد زعفرون و بعدم کمی کره اضافه کن بذار جا بیوفته 

😏😏

روی شعله هم که هست نزار زیاد آبشو بکشه چون سرد که میشه خودش سفت میشه به اندازه کافی

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

دو پیمونه برنج بگیری خیلی میشه

ی پیمونه برنج بگیر بذار بپزه اب بیشتر بریز.. اگ سفت شد بهش اب اضافه کن . وقتی بجوش اومد ۱.۵ پیمانه شکر بریز 

بذار خوب پخته بشه باید زیاد همش بزنی ته نگیره.. البته گوشکوب برقی داشته باشی میتونی مراحلشو کوتاهتر کنی

اول ک برنج گذاشتی یخورده از زعفرونتو بریز تا مغز برنج سفید نمونه

یربع اخر زعفرون و گلاب بریز یخورده از خلال بادومتم بریز داخلش 

شکر دوبرابر بریزی خیلی شیرین میشه

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕

برنجت اگه نیم دونه نیست بذار حسابی خیس بخوره و با دستت خوردش کن

بعدم زعفرون حسابی دم کن بریز توش

وقتی برنج رو گذاشتی رو گاز اصلا هم نزن چون اگه یبار هم بزنی باید تا اخر هم بزنی وگرنه ته میگیره

پس بذار اخرکار که داشت ابش تموم میشد هم زدن رو شروع کن

تموم این مدت شعله گاز خیلی ملایم باشه

اب برنج انقدی جمع بشه که برنجت تقریبا گوله بشه تو قابلمه

بعد شکر رو که اضافه کنی اب میندازه نگران نباش

گلاب و ...هم اب میندازه

یه نکته دیگه اینکه از اول به اندازه کافی اب بریز 

وسط پخت اب اضافه نکن 

دیدی بعضی شله زردا تا یه قاشق ازشون میخوری اب میندازن؟ اینا وسط کار اب اضافه کردن

نکته بعدی اینکه گلاب و کره ای که توش میریزی مارک خوب باشه رو طعمش خیلی اثر میذاری

اصلا لایه رویه شله زرد که میبنده وقتی چرب باشه خوب براق میشه و خوشرنگ و روتر میشه

ببخشید خیلی طولانی شد ولی بجاش فک کنم همه نکته هاشو گفتم