2777
2789
عنوان

اونایی که زایمان طبیعی کردن بیان❤️😍😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 92 پست
خانوم ها دقیقا بچه حداقل باید چند هفته باشه تا زنده بمونه؟ 

بیا الان توام مث من نگران شدی

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات  

ببینید هزینه زایمان طبیعی بدون مامایهمراه دربیمارستان خصوصی ۳میلیونه،اینا دارن هزینه چیو میگیرن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس مامای همراه بیشتر به این خاطره که هر کسی از کنارت رد شد معاینه نکنه و فقط هم خودش کنارته اگه اینج ...

دقیقا و تا لحظه ی آخر ضربان قلب بچه رو گوش میکنه و کلا کنارته و هر مشکلی داشتی میتونی بهش بگی

اونایی که ماما همراه ندارن چندتا چندتا تو یه اتاقن و پراز استرس و ترس و جیغای همدیگه رو گوش میدن و هر کی هم از راه برسه بنده خداها رو اذیت میکنه

ماما هاهم دور هم نشستن چای و نسکافه میخورن😊😊

البته خب چکار کنن اوناهم منتظرن تا وقت زایمان خانوما برسه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
والا نمیدونم چی باید به شما بگم تعجب میکنم از خودم،گاهی چقدر معمولی و ساده نظر میزارم و برداشت های ...

درسته استارتر باردار هستن و حساس

ولي منم واقعا تعجب كردم.

تعجبم بيشتر از اين هستش كه اين افراد چطوري ميخوان مادر بشن.يه مادر بايد خيلي محكم تر از اين حرفا باشه.

👩🏻
دقیقا و تا لحظه ی آخر ضربان قلب بچه رو گوش میکنه و کلا کنارته و هر مشکلی داشتی میتونی بهش بگی اونای ...

من عمرا بذارم کسی بهم دس بزنه یکم سیاست داشته باشی کسی نمیاد سمتت

من میلاد زایمان کردم ماما خصوصیشم رایگان بود زایمان هم رایگان .خیلی راضی بودم.اما خیلی ها هم میگن از میلاد راضی نبودن

روز دوم زایمان مامانم رفته بود نون بخره من پا شدم رختخواب ها وسط بود همه رو جمع کردم. واسه خودمم جمع کردم😂😂😂😂

مامانم اومده بود خودشو میزد میگفت منو ببین خیر سرم زائو آوردم نگه داشتم😅😅

درسته استارتر باردار هستن و حساس ولي منم واقعا تعجب كردم. تعجبم بيشتر از اين هستش كه اين افراد چطو ...

من  هم‌ متعجبم از ضعف درونی خودم😓 شاید واسه اینه ک‌ ترسو ام

ببینید هزینه زایمان طبیعی بدون مامایهمراه دربیمارستان خصوصی ۳میلیونه،اینا دارن هزینه چیو میگیرن؟

کدوم هزینه ی اضافه منظورتونه؟؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
کدوم هزینه ی اضافه منظورتونه؟؟

الان این ۳میلیون ک میدیم مگه شامل هزینه پرسنل بیمارستان نیس؟مثل ماماهای بیمارستات ک میان بالا سرمون

ماما همراه + اپيدورال+ فنتانيل + همراهي همسر و ماساژ هاي تسكين درد + استفاده درست از تكنيك هاي تنفس = زايمان خاطره انگيز و عااااااالي 

اين بود خلاصه زايمان من 

چهارتام ميخوام به دنيا بيارم 

ليلي مو فرفري هستم 😌
من  هم‌ متعجبم از ضعف درونی خودم😓 شاید واسه اینه ک‌ ترسو ام

عزيزم ترس تا حدودي طبيعيه و تو وجود همه هست

ولي شما بايد بتوني خودتو كنترل كني

نبايد بذاري اين ترس بهت آسيب بزنه

شما قراره مادر بشي و اون بچه نياز به مامان قوي و محكم داره

بيشتر رو خودت كار كن و اصلا اين جمله كه من ترسو هستم و از فكرت بيرون كن

ايشالا به زودي ني ني تو صحيح و سالم بغل ميگيري❤

👩🏻
من عمرا بذارم کسی بهم دس بزنه یکم سیاست داشته باشی کسی نمیاد سمتت

بحث سیاست نیست که😂😂😂

اونموقع مجبوری بذاری چون دهانه رحمتو چک میکنن که چقدر باز شده عزیزم

مامای همراهت میدونه الان تو چه وضعیتی هستی و تخمین میزنه الان چجور باشی و شاید هر نیم ساعت معاینه ات کنه

ولی وقتی مامای همراه نباشه الان یکی میاد معاینه ات میکنه میره شیفتش عوض میشه میره مامای جدید میاد اونم معاینه ات میکنه میره اتاقش یه چای بخوره همکارش میاد و همینطور ادامه داره...

لحظه لحظه ی بچه رو هم کسی نیست برات چک کنه و..

خانما ماماي همراه أصلا اجازه معاينه نداره 

فقط كمك ميكنه راحت تر زايمان كنيد 

ماساژ ميده 

كيسه آب گرم ميذاره 

حرف ميزنه 

حواس تونو پرت ميكنه 

تكنيك تنفسي رو ياد آوري ميكنه 

ليلي مو فرفري هستم 😌
الان این ۳میلیون ک میدیم مگه شامل هزینه پرسنل بیمارستان نیس؟مثل ماماهای بیمارستات ک میان بالا سرمون

خب پول همونه

تو داری مامای جدا واسه خودت میگیری که همش پیشت باشه و نره بالا سره خانومای دیگه و کسی هم حق نداشته باشه بیاد معاینه ات کنه حتی نیازی نیست از بیمارستان باشه که حس میکنی پول مفته میتونی از بیرون بگیری و وقت زایمانت خبرش کنی بیاد بیمارستان بعدم پولشو بگیره و بره کاری هم به بیمارستان و پرسنلش نداشته باشه

البته شما اگه نمیخوای خب نگیر همونجا ماما ها بهت میرسن 

خانما ماماي همراه أصلا اجازه معاينه نداره  فقط كمك ميكنه راحت تر زايمان كنيد  ماساژ ميده ...

چ پروفایل نازی😍 من مامای همراه نمیخوام فقط میخوام شوهرم باشه و ماساژم بده،امکانش تو بیمارستان خصوصی هست؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792