2777
2789
عنوان

فروش ملک

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 61 پست
بله زمین بی مشکل رو برادر بزرگتر برداشت ما موندیم و زمینی که به چند نفر فروخته شده بود البته دادگاه ...

بدبختانه وقتی یه ملکی بدنام میشه خرید و فروشش سخت میشه

کاربریش چیه؟

زراعی؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا بعضی وقتا قفل میوفته رو زندگی ادمما یه ماشین داشتیم دو سال قبل هر کاری میکردیم فروش نمیرفت خیلی ...

برای منم دقیقا اینطور شد یه زمین داشتیم فروختیم چند ماه بعد سه برابر شد پول زمین ثبت نام کردیم ماشین بخدا اون ماشین هشت ماه نتونستم بفروشم بعد با ۱۰۰ میلیون ضرر فروختم بعد اون پول هر چی داشتم دادم یه خونه ۶۰ متری که از مستأجری راحت بشم که ۲۵۰ کم داریم و خونه اجاره نمیره از نگرانی دارم میمیرم دق میکنم از این همه گره افتادن تو زندگیم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

نه یکیمون همیشه ساز مخالف رو دارهاتفاقا خیلی جای با صفایی هست چقد از مردمان قم اونجا باغ ملک خریدن س ...

عه ملک شما تو قم؟

منم میخوام ملکم رو بفروشم بعد از حل مشکلم با باقی مونده پولم یه واحد تو قم بخرم احتمالا طرفای بنیاد یا باجک

پردیسان منم بدم میاداما بنظرم بنیاد هم خوبه

بنیاد نرفتم. همسرم بیشتر آشنایی داره.

جسارتا چرا قم رو انتخاب کردین .قربون حضرت معصومه جمکران بشم .

اما زندگی کردن بخصوص تابستون براتون مشکل نیست

بنیاد نرفتم. همسرم بیشتر آشنایی داره.جسارتا چرا قم رو انتخاب کردین .قربون حضرت معصومه جمکران بشم .ام ...

خیلی دوس دارم حرم حضرت معصومه رو

الانم برا زندگی فعلا نمیریم تو‌شهر خودمون خونه و زمین دارم و دوس داشتم خارج از شهر خودمون یه جا سرمایه گذاری کنم

علاقه شدیدم به حضرت معصومه باعث شد این تصمیم رو بگیرم