2777
2789
عنوان

مادر شوهر بیچاره و عروس بدبخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 66 پست
فرمولاسیونت فقط وقتی جواب میده که خیلی زورگو و خبیث نباشن  مثلا مادرشوهری که انتظار داره عروس ...

تااونجایی ک اذیت نمیشی کمکشون کن اما جایی ک دیدی خودت اذیت میشی یا بهت فشار میاد بگو ببخشید من فلان جام درد میکنه نمیتونم فلان کارو کنم. این میشه جوری ک خودت راحتی زندگی کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر من کلا کرم عروسو داره هیچجا این مدلی ندیده بودم الا مادربزرگ خودم که مادرشوهر مامانم بود اون مال صد سال پیش بود ولی این مال پنجاه سال پیش اما همچنان بی فرهنگ و قدیمی البته برمیگرده به ذات آدما خدا نکنه کسی ذاتش خراب باشه تو هر جایگاهی که قرار بگیره ظلم میکنه چه عروس باشه چه مادرشوهر من تو همین فامیلای شوهرم مادرشوهرایی رو دیدم خانوووم انسان از مادر خود عروس مهربونتر چرا چون ذاتشون خوبه امان از ذات....

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین
شاید مادر شوهر شما مریضه چه اصراری داری با ادم مریض کل کل کنی.فقط خودتو ازار میدی.مگه فضولی اون تاثی ...

وقتي حسوديش باعث دخالت و مشكل تو زندگيت شد اونموقع متوجه ميشي 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
خواهر شوهر من جلوی همه مردهای فامیل بهم گفت فاحشه فاسد خیابونی داداشمو گرفتی بعد بیام بگم خواهر شوه ...

نه نمیگم همه بگیم خوبن ولی فوری قضاوت میشه اینجا فقط عنوان تاپیکی مادر شوهر باشه دیگه هیچی...

الهی به امید تو

من که اطرافم انقدر عروس بد دیدم مادرشوهر بد ندیدم خودمون یکی داریم...چند تا دوستامم هستن واقعا خبیثن ...اینجا هم که کافی بگی مادرشوهر هم شیطان رو تو ذهنشون مجسم میکنن بد هست اما نه اونقدر...البته بعضی عروسا هم خیلی حق دارن بعضی مادرا چشم ندارن ببینن پسر به زنش محبت میکنه یا کادو میخره..کلا دوری و دوستی خیلی جوابگو هست تو این رابطه

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

من شخصیتم یه طوریه که همه دوستم دارن و بهم میگن خیلی دلسوز و مهربونی و آدمارو درک میکنی اما مادر شوهرم برام همیشه مادرشوهر بوده هست و خواهد بود مگر اینکه دست از بد ذاتی هاش برداره منم ده سال عروس خوبی بودم هم مادر شوهرم و شوهرم میگفتن هم تمام فامیلشون ولی از مادر شوهرم همیشه متنفر بودم هر راهی رفتم کمبوداش و عقده هاش کم شه و کمتر بهم حسادت کنه و تو زندگیم آتیش بیاره هر روز بدتر شد آخرم ازش کندم خودم و راحت کردم اگر مادر شوهرت خوبه بخاطر خوبی شما تنها نیست ته ذات خودشم یکم انسانیت و درکه من که شخصا تجربه کردم.

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...

من دختر فوق العاده آرومیم و یکبار هم با مادرشوهر بحث نکردم و بلد نیستم بحث کنم

ولی هی میجزونه هی میجزونه

زلیل بشه ایشالله

دیشب اینقدر حرصم داد

کارامو کردم شام درست کردم رفتم حمام که راحت با شوهرم و بچم بیام بشینم شام بخوریم و تلویزیون نگاه کنیم

یهو شوهرم گفت مهمان داریم

افریته یه عده رو ریخت رو سرمون یهویی

نه میوه داشتم تو خونه

اصلا نفهمیدم چطور حموم کردم

حتی دیگه شام هم نخوریدم

فقط حرص میخوردیم  

شاید مادر شوهر شما مریضه چه اصراری داری با ادم مریض کل کل کنی.فقط خودتو ازار میدی.مگه فضولی اون تاثی ...

درست میگی گلم اما من قطع رابطه کردم زندگیم خیلی خیلی شیرین شده دیگه غر سر شوهر بدبخت نمیزنم ولی چرا باید قطع رابطه بشه چرا 

خب تکلیف من که مادرشوهرم وسایلامو برمیداره بعد که میگم چرا برداشتی بهم تهمت دزدی میزنه و حتی به خارج ...

ای وای این دیگه کیه رسما روانیه چرا باش زندگی میکنی؟

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین
خب تکلیف من که مادرشوهرم وسایلامو برمیداره بعد که میگم چرا برداشتی بهم تهمت دزدی میزنه و حتی به خارج ...

یا خدا از کدوم جنگل فرار کرده😅

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌