ghahve_talkh۱۴۴ مدیر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2119 عنوان بعضی از همکلاسی ها عجیب رو مخن😐 | مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 85 پست من نمیدونم احساس شاخی بهشون دست میده احساس گنگی میکننخیلیام خودشونو از دبیر مهم تر جلوه میدن تایم مدرسه عذاب منه تموم شه راحت شممم 1403/11/23 | 16:38 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_____darya____ عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 2333 آخ دقیقاااا سسکشا از خرخونام رو مخ ترن خب جن+ده افتخار میکنی نیا مدرسههه
ghahve_talkh۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2119 خواهر بنده خدا منو خیلی مسخره میکنن تو مدرسه دلم کبابه براش🥺 بگو یه جواب دندون شکن بده بهشون تا بار دیگه بلا نسبت شکر بخورم
rs_im عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 2770 من معلممبعضی بچه ها با معدل 14 از دبیر ایراد میگیرن باهاش بحث علمی میکنن!! دیدم ک میگما یسری معلما وقعن بلد نیستن تدریس کننمن راهنمایی که بودم معلم ریاضی مون بلد نبود تدریس کنه😑البته معدلم چهارده نبود اون موقع آقایون درخواست ندن... چو ایران نباشد تن من مباد❤️
ghahve_talkh۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2119 سسکشا از خرخونام رو مخ ترن خب جن+ده افتخار میکنی نیا مدرسههه بعضیا به شدت عقده این
یه_بنده_خدای_غمگین عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 3959 خواهر بنده خدا منو خیلی مسخره میکنن تو مدرسه دلم کبابه براش🥺 خدا لعنتشون کنه عقده ای ها باعث کاهش اعتماد به نفس بقیه هم میشنمن مردم ایرانو خیلی دوست دارم ولی یه روزی اگه بچه دار بشم یه فکر اساسی باید بردارم برای مدرسه ای که قراره بره. مدارس لجن زار شدن میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍
ghahve_talkh۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2119 دقیقااا حرف دلمو زدیبچه ها اسکلمعلما عقده ایمدرسه نیس که سیرکه سیرک وایییی
rs_im عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 2770 ببین اونا تعیین میکنن که ما حق داریم واسه باز چندم سوال بپرسیم یا اصلا میتونیم از دبیر سوال کنیم یا ... یبار بهش بگی مگه گوه خوره کلاس مونی دیگه خفه میشه آقایون درخواست ندن... چو ایران نباشد تن من مباد❤️
یه_بنده_خدای_غمگین عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 3959 سسکشا از خرخونام رو مخ ترن خب جن+ده افتخار میکنی نیا مدرسههه خرخونا به کسی ازار نمیرسونن ولی روانیا چرا💔 میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍
rs_im عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 2770 خواهر بنده خدا منو خیلی مسخره میکنن تو مدرسه دلم کبابه براش🥺 چرا؟ آقایون درخواست ندن... چو ایران نباشد تن من مباد❤️
ghahve_talkh۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2119 یبار بهش بگی مگه گوه خوره کلاس مونی دیگه خفه میشه خیلی رو مخمه مشکل منم اینه همیشه با احترام با طرف حرف میزنم یه سریا هم فاز مهم بودن برمیدارن
asabaaa عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 3224 خدا لعنتشون کنه عقده ای ها باعث کاهش اعتماد به نفس بقیه هم میشنمن مردم ایرانو خیلی دوست دارم ولی یه ... خیلی لاغر اندامه فک کنم تقریبا ۵۰ کیلو و قدش ۱۶۴ هست همیشه بهش میگ دستات انقد لاغره چوب خشکی مارمولک میاد خونه همش ناراحته
_____darya____ عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 2333 خرخونا به کسی ازار نمیرسونن ولی روانیا چرا💔 خرخونام میرسونن بعضیاشون توجه معلمارو جلب میکنن معلمام بقیه رو میگیرن به ی ورشون ولی اونایی ک ۲/۳ میشن پز میدنننن واییی روانین اونا بگیری مثل سگ بزنیشون دیگه نیان مدرسههیا اون جوگیراااپیک میاا😂😂
rs_im عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 2770 خیلی رو مخمه مشکل منم اینه همیشه با احترام با طرف حرف میزنم یه سریا هم فاز مهم بودن برمیدارن با هرکسی مثل خودش رفتار کنطرف سگ کیه برات تعیین تکلیف کنه آقایون درخواست ندن... چو ایران نباشد تن من مباد❤️
ghahve_talkh۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2119 خیلی لاغر اندامه فک کنم تقریبا ۵۰ کیلو و قدش ۱۶۴ هست همیشه بهش میگ دستات انقد لاغره چوب خشکی مارمولک ... واااا نه لاغره نه قد کوتاه بهش بگو یه بار یه جواب پر بده بهشون تا خفه خون بگیرن