امسال دهم ام مدرسم هیات امنایی خیلی خوندم ولی سر درس آزمایشگاه سر ی بی دقتی و سوالاش دو پهلو بود بهش گفتم ارفاق کن ولی نکرد الان ۱۹.۹۵ شدم یکی دیگه نفر اول شده آزمایشگاه ۱۸.۵ داد بهم خیلی سخت گرفت در حالی که رقبای تو کلاسم درسای تخصصی رو نوزده و خورده ای داشتن بهشون بیست دادن ولی من اونا رو بیست شدم اینو خیلی گگیر داد مثلا نوشته بودم درجه بندی میکنیم چون خط کش ننوشتم ۲۵ صدم کم کرده🥲🥲همینجوری.....
بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
دهم که اولا مهم نیست چون نهایی نیست بعدم امتحان خرداد مهمه در ضمن مدارس عادی امتحاناشون خیلی راحته حواست باشه الان که دهمی زیاد رو نهایی وقت نزار تست بزن خودتو جلو ببر
معدلت خوبه خب ولی من کاملا درکت میکنم منم دوم دبیرستان که بودم ینی همین دهم شما دقیقا همین اتفاق واسم افتاد من دوتا درس رو ۱۹ شدم بقیه رو ۲۰ بعد یکیشون گفت اگه اون یکی معلم بهت ۲۰ داد منم میدم که معدلت ۲۰ شه بعد اون معلمه بهم ۲۰ نداد اما رقیبم ۱۸ و ۱۹ هاشو همه ۲۰ دادن معدلش ۲۰ شد و اول شد من ۱۹/۹۳
* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون