2777
2789
عنوان

شما بودید با همچین آدمی ازدواج میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 59 پست
دوستان با این خواستگار چی ازدواج میکردید ؟ سن ۳۵سیگار می‌کشه قدش کوتاه هست در حد ۱۶۰ماهی ۱۵حقوق ماشی ...

نه به نظرم هیچ پوان و مزیتی نداره این خواستگار 

الان خواستگاری که برای استارتر اومده خب همه چیش اوکیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر شما آدم برونگرا بی هستین و دایم با اطرافیان ارتباط دارین، اهل سفر و گشت و گذار هستین و خواستگارتون هم همینطوره 

بنظرم خوبه ولی اگه غیر از اینه حداقل پنج سال بعد ازدواج کنین

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

خودم بدم میاد درجا فهمیدم خیلی تحت فشارن خانوادشون از لحاظ گیر و اینا

این ب کنار واقعا شست و شوی مغزی داده میشن 

من آدم آزادی بودم و هستم عقایدم با این ارگان جور در نمیاد

دوستان با این خواستگار چی ازدواج میکردید ؟ سن ۳۵سیگار می‌کشه قدش کوتاه هست در حد ۱۶۰ماهی ۱۵حقوق ماشی ...

سنش طوری هست ک باید تا الان پس اندازی داشته باشه یا حداقل خونه داشته باشه با ۳۵ سال باید حقوق بیشتری برای زندگی مشترک داشته باشه چون ما خودمون کارمندیم حقوق ۱۵ تومن اصلا جواب نمیده حقوقش در حد کارمنده

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

عزیزم زمانه عوض شده حای واسه دختر هم این سن خوب نیست ما داریم تجربه مشب میکنیم منی ک توی ۲۳سالگی ازد ...

افرین به شما خوشحالم اینجوری فکر میکنید، هرچند بازم سن شما خوب بود من ناراحت میشم واسه دخترایی که ۱۵ ۱۶ ازدواج میکنن و حتی اگه تفریح هم بیخیال شیم; بدون هیچ اموزشی و رشد شخصیتی پرت میشن وسط زندگی متاهلی و خواهرشوهر و مادرشوهر و بچه اوردن و و و

من خودم رنج ۳۰ هستم و مجردم و تحصیلکرده و شاغل ولی بنظرم از همون ۲۳ ۲۴ به بعد برای دختر مناسب باشه و  زیر ۲۰ به معنای واقعی ظلمه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
بنده خدا هم کارمنده...

فقط کارمند بودن جواب نمیده چون نگاه خرج ها بکن حقوق ها ریالیه خرجا دلاری باید شغل دوم هم داشته باشه اگر بخواین توی تنگنا گیر نکنین و یه حداقلی از زندگی داشته باشین چون مدام سطح زندگی تون با فقط کارمند بودن یک نفر پایین و پایین تر میاد

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

موفق باشی دختر زیبا❤️❤️❤️

فدات ❤️❤️❤️

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند