2777
2789
عنوان

آقایون سایت میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 45 پست
بخدا نمیدونم شاید چون از اول منو توی زمین و هوا نگه داشته و همش سرد و گرمم کرده حس میکنم شاید یکی از ...

طرحواره رو بزار کنار

کلا ما زنا احساسی هستیم 

واسه همین میگن وار رابطه احساسی با مردا نشین چون اولا عیب هاشو نمیبیند

ثانیا عمرتون برای هیچ و پوچ هدر میدین

همین 

خیلی واضحه همه چیسوالت چیه

نمیدونم شاید دنبال اینم خودمو گول بزنم یه روزنه امید پیدا کنم

از نظر شما واضحه؟ میشه واسه منم توضیح بدیش؟ 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بتظرم بلاتکلیفی از سمت خودم بوده درواقع که با وجود نشونه های زیاد رابطه رد بعد 5 سال ترک نکردم همین ...

بخودت تلقین نکن که نمیتونی. چراعمرووقتتو الکی تلف میکنی.

خیلی وقتا ما آدما فقط ازروتنهایی یاخلا وابسته یکی میشیم ولی ازبس بخودمون میگیم دوسش دارم بدون اون نمیتونم این باعث میشه نتونیم تصمیم درست ومنطقی بگیریم .

منطقی باش احساسی تصمیم نگیر عزیزم. 

هرچه درفهم توآید،آن بود مفهوم تو

بابا عقدو ول کنیدالات هیچکدوممون شرایط ازدواج نداریم

پپس برای چی باهاش بودی قتی شرایط نداری نمی‌شود روابط

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

نمیدونم شاید دنبال اینم خودمو گول بزنم یه روزنه امید پیدا کنماز نظر شما واضحه؟ میشه واسه منم توضیح ب ...

کاملا واضحه

احساسی شدی و فکر میکنی وابسته این ادمی

درحالیکه وابسنه اون ادم نیستی،،وابسته اون هورمون یا حسی هستی که با این ادم در تو ایحاد میشه

با یه مرد دیگه هم ایجاد میشه

نترس

بزارش کنار ،یا کاملا مثل یه داداش ببینش اگر میتونی

روگزینه های دیگت خیلی خوب فکر کن.

بخودت تلقین نکن که نمیتونی. چراعمرووقتتو الکی تلف میکنی.خیلی وقتا ما آدما فقط ازروتنهایی یاخلا وابست ...

منطقم برای یکساعته

یجور وحشتناکی توی جنگم با خودم

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

بخدا نمیدونم شاید چون از اول منو توی زمین و هوا نگه داشته و همش سرد و گرمم کرده حس میکنم شاید یکی از ...

اینا همه ش تلقینه عزیز من 

اصطلاح اینکه میگن جلوی ضرر رو از هر  جا بگیری منفعته ، یه حقیقته و کاملن درست 

عزت نفس داشته باشید و برای خودتون ارزش قائل بشید 

برای این شخصیتی که می فرمائید حتا اگه برای ازدواج هم پیشنهاد بده ، نمی پذیرید، نباید وقت بذارید و این تاپیک یعنی ایشون دغدغه شماست 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
من اقا نیستم ولی برای حالشون شما رو میخوادشاید صرفا برای عوض کردن حالشون من خودم افسردگی دارم و شده ...

دقیقا برای اینکه از تنهایی فرار کنه با شما ارتباط میگیره اگر مهم بودی براش هرجوری بود نگهت میداشت

سلام روزت بخیر خواهر گلم من به عنوان یه آقا میگم

ایشون به هیچ عنوان حتی یک درصد هم برای 

ازدواج شما رو نمیخواد با این طرز حرف زدنشون

عمرت و‌جوانی خودت رو تباه نکن 

برو دنبال زندگیت

ببین از آینده چی میخوای 

همین الان ولش کنی دیره

منطقم برای یکساعتهیجور وحشتناکی توی جنگم با خودم

خوب ببین الان مشکلات اینقدر زیاد شده کسی نمیتون نصمیم درستی برای اینده اش بگیره ایشون بخواد بیاد خواستگار نباید واسه شما طلا بگیره نباید واسط سکه مهریه بزاره واقعا سخته همه ناامید شدن

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

سلام روزت بخیر خواهر گلم من به عنوان یه آقا میگمایشون به هیچ عنوان حتی یک درصد هم برای ازدواج شما رو ...

چطوری کنار بیام

سلام روزت بخیر خواهر گلم من به عنوان یه آقا میگمایشون به هیچ عنوان حتی یک درصد هم برای ازدواج شما رو ...

حس میکنم دیگه نمیتونم کسیو جاش تصور کنم 

هیچ ارزشی برام قایل نیست

بخاطر خیانتش جدا شدم 9 ماهم گذشت بعد 9 ماه برگشت 

داشتم خوب میشدم ولی باز برگشت الانم اینجوریه رفتارش و اینارو میگه 

5 ساله همین‌جوری ذوبم کرده 

نمیدونم راه درست چیه

حس میکنم دیگه نمیتونم کسیو جاش تصور کنم هیچ ارزشی برام قایل نیستبخاطر خیانتش جدا شدم 9 ماهم گذشت بعد ...

راه درست اینه ولش کنی با یه پسر باشخصیت و خوب 

اکی بشی 

همه جوره هواتو داشته باشه

عشق به پات بریزه