2789
عنوان

تهرانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌ منظورت شهرقدسه که قبلا بهش میگفتن قلعه حس خان اگه آره داخلش شلوغهولی ۲تا شهرک داره ابریشم و ا ...

همه که میگن بده اینجا 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

شهر قدس هستش

منطقه خیلی جالبی نیست اگر دنبال جایی میگردی ک عملا تهران باشی و...

اندیشه و ملارد و شهر قدس اینا همه 

هم از خود کرج دورن هم از تهران 

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اهاا همون شهر قدس میشه فکرکنم سمت سرخه حصار و اینازیاد جالب نیست متوسط رو به پایین شایدم بشه گفت پای ...

عزیزم‌ شهرقدس فقط یه قسمت نیست الان شهرک ابریشم وشهرک الهیه هم پولدارها ساکن هستن خونه های لاکچری و عالی چون قیمت ها نسبت به تهران خویه اکثرا اومدن اینجا خریدن ده دقیقه تا ایرانمال فاصله داره اصلا داخل شهر قدسم نمیشی 

شهر قدس هستشمنطقه خیلی جالبی نیست اگر دنبال جایی میگردی ک عملا تهران باشی و...اندیشه و ملارد و شهر ق ...

نه نه ما نمیخام بیایم

داییم پردیس هست فاز 1 فککنم یا 11 نمیدونم یادم نیست 

من شیراز هستم 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

عزیزم‌ شهرقدس فقط یه قسمت نیست الان شهرک ابریشم وشهرک الهیه هم پولدارها ساکن هستن خونه های لاکچری و ...

متوجهم ولی انگار جایی که به قلعه معروفه مناطق خوب شهر قدس نیست 

حالا بازم نمیدونم من کلا اون سمتا رفت وامد ندارم 

بیشتر شمال شرقیم ما

نه نه ما نمیخام بیایمداییم پردیس هست فاز 1 فککنم یا 11 نمیدونم یادم نیست من شیراز هستم

بهشون بگو اگه با رفت وامد مشکلی نداری

ارامش و اب و هوای پردیس رو به شلوغی شهر قدس اصلاااا نده😑

پردیس به خصوص فاز یک تا 3 اروم خونه ها نقشه خوب و اب هواهم که عالی

ول کنی بیای ت اون شلوغی؟ 

ولی اگر رفت و امد اذیتش میکنه بحث متفاوته

شهر قدس هستشمنطقه خیلی جالبی نیست اگر دنبال جایی میگردی ک عملا تهران باشی و...اندیشه و ملارد و شهر ق ...

والله ما شهرک ابریشم خیابون نشاط هستیم تا دریاچه یه ربع راهه انتهای اتوبان حکیم غرب

سرخه حصار شرققلعه حسن خان غرب

اصلا من سرخ حصار ندیدم شاید اون تهش باشه گفتم که شهرقدس خیلی بزرگه خیلی ما انتهای اتوبان حکیم هستیم شهرک ابریشم نشاط که ده دقیقه با ایرانمال فاصله داریم 

مامان بزرگ من پردیسه ما خودمون اولیل فاز هشت پردیس بودیم الان اومدیم پاسداران 

انقدررر ارومه این پردیس خونه هاهم خوش نقشه من که خیلی راضی بودم تا تهرانم یه ربع بیست دقیقه ازادراهه

الانم اگه مجبور بشم خونه عوض کنم اگخ بهم بگن برو سمت نواب و اینا عمرا برم همون میرم پردیس تا اینکه برم سمت نواب و استخر و اینا 

بهشون بگو اگه با رفت وامد مشکلی نداریارامش و اب و هوای پردیس رو به شلوغی شهر قدس اصلاااا نده😑پردیس ...

نه یکی دیگ مال قلعه حسن خان هست بعد ازون چیزکلاسااا خاستم ببینم کجاس