2777
2789
عنوان

علم یا ثروت

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 21 پست
خیلی سخته ۱۰ ساله دارم درس می‌خونم ولی الان احساس فرسودگی می‌کنم.

منم فرض کن ۱۰ ساله دانشگاه دوتا مقطع خوندم ولی ب این نتیجه رسیدم پول مهمتر تا درس خوندن

یاد گرفتن مهارت خیلی مهمه 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم فرض کن ۱۰ ساله دانشگاه دوتا مقطع خوندم ولی ب این نتیجه رسیدم پول مهمتر تا درس خوندنیاد گرفتن مها ...

ممنونم که درکم می‌کنی، نمی‌دونم الان چیکار کنم، اکثر کارفرماها با مدرک ارشد بهم کارهای معمولی رو نمی‌دن و درجا رزومه‌ام رو رد می‌کنن.

عاشق رشته تحصیلی‌ام هستم و ۱۰ ساله دارم توی این حوزه درس می‌خونم و کار می‌کنم ولی الان هر ماه نهایتا ...

باید شرایط را بسنجید. از نظر وضعیت بازار کار و درامد، شرایط مالی خودتون. ببینید باید با علاقه پیش برید یا منطق؟ 

این را هم در نظر بگیرید که اگر ناچار شدید برید دنبال کار، بازهم در آینده این امکان هست که به خاطر علاقه شخصی ادامه تحصیل بدین.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
باید شرایط را بسنجید. از نظر وضعیت بازار کار و درامد، شرایط مالی خودتون. ببینید باید با علاقه پیش بر ...

چقدر حرفاتون آرومم کرد، ممنونم ازتون.

حقیقتش اینه که خیلی برای کارهای غیرمرتبط و معمولی رزومه فرستادم و نخواستن. فکر می‌کنم شرایط بهتری توی شهرهایی مثل تهران خواهم داشت. به نقل مکان به تهران فکر می‌کنم ولی خیلی همه چیز برام گنگ و مبهمه.

چقدر حرفاتون آرومم کرد، ممنونم ازتون.حقیقتش اینه که خیلی برای کارهای غیرمرتبط و معمولی رزومه فرستادم ...

خواهش می کنم   

اگه فکر می کنید در شهر دیگه ای امکان پیشرفت براتون فراهم هست، برید. می دونم که خیلی تصمیم سختیه چون قرار هست از اون گوشه امنی که دارید خارج بشین و این کلی استرس زاست. ولی گاها لازمه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم