⛔️لطفا نریزید سرم که قصد توهین به هیچشغل و هیچ شخص خاصی رو ندارمهمه پرستاران ما زحمت کش وقابل احترام هستن همچنین وکلا فقط میخوامببینماز دید جامعه کدوم قشر ارج و قرب بیشتر داره البته بازم میگم هر کسی که بدش میاد لطفا نظر نده نمیخوام هیچ گونه دعوایی تو تاپیکم بشه .
اما خودم پرستار هارو خیلی با ارزش میدونم سختی کار بالا
و حقوق ناچیز در مقابل زحمت شیفت های شب و سنگین کاری
ما سلامتیمونو مدیونشون هستیم البته مدیون پرستار های با اخلاق
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
هر کدوم جای بحث متفاوتی داره اولش هم گفتم هر کسی مشکلی داره ممنون میشم نظر نده
ولی در حواب شما باید بگم وقتی تو زندگی عادی مشغول خودتی و میفهمی آدم مقابلت چه جایگاهی داره ناخودآگاه طرز برخوردت و صحبت کردنت بهتر میشه نه اینکه بگم کی بالاست کی پایینه ولی خب الان باید این طرز فکر های کلیشه ای کنار گذاشته باشه درسته که همه از آدم با شخصیت خوششون میاد ولی وقتی کار بخصوصی نداشته باشه تا بیاد حرف بزنه همه اول با خودشونمیگن این اگه چیزی حالش بود که تا الان تو زندگی شخصی خودش یه پیشرفتی میکرد بس لطفا نگید شغل مهم نیس بیشتر ما اعتماو بنفس و پول و جایگاهمون و شخصیتمون رو همین شغل تعیین میکنه
با این جمله موافقم ولی با این شغل خیلی مخالفم حداقل آدم درس بخونه بعد بره تو این حرفه
این ماه ۴ بار رفتم ارایشگاه هر بار ۳ ،۴ ساعت اونجا بودم انقدر صحبت کردن اینا بد بود و راجب چیزای مضخرفی حرف میزنن و سطح فکری صفر بود پر از انرژی منفی میشدم😂
با این جمله موافقم ولی با این شغل خیلی مخالفم حداقل آدم درس بخونه بعد بره تو این حرفه این ماه ۴ بار ...
دقیقا ببین وقتی میری درس میخونی با آدمای سطح بالا روبرو میشی ولی خب تو محیطی مثل آرایشگاه هر جور آدمی هست از خوب گرفته تا ..... بدکاره خودم با چشمای خودم دیدم