2777
2789
مرداد ۱۴۰۴ میشه ۹۹۰۰

شما پیشگویی😐

📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما پیشگویی😐

پیشگو 😂 نه عزیزم ولی دامادمون تو کار طلا و این چیزاست و قطعا ادمای بالایی رو میشناسه و دنبال میکنه ک اینارو بهش گفتن اصلا ادم  خنگ هم میدونه طلا ریزش نداره

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

پیشگو 😂 نه عزیزم ولی دامادمون تو کار طلا و این چیزاست و قطعا ادمای بالایی رو میشناسه و دنبال میکنه ...

نگفتم ریزش ولی دقیقا مرداد بشه ۹۹٠٠

دیگ خیلی عجیبه که بخوایین هم ماه بگین هم قیمت

📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»

نگفتم ریزش ولی دقیقا مرداد بشه ۹۹٠٠دیگ خیلی عجیبه که بخوایین هم ماه بگین هم قیمت

دقیقا پارسال بود ب ما‌گفتن فلان ماه میشه ۲۲۰۰ من تو همین سایت گفتم و خیلیا مثل شما به تمسخر گرفتن 

گفتن دی میشه ۴ ملیون و خورده ای دقیقا شد گفتن اسفند میرسه ب ۶ ملیون و ۸۰۰ نگاه کنید ببینید دیگ

و مرداد ۴۰۴ میشه ۹۹۰۰ 

شاید شما ب تمسخر بگیرین ولی خب متاسفانه خودشون میدونن چ زمانی چ قیمته

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

اگه خیلی لازم داری بفروش...ولی وقت تبدیل کردنش نیست هدچی هست باید نگه داری اگه میتونی بهش اضافه ...

نه قصد خرید همین الان که ندارم. خواستم یچیزی بیاد روش. اگر میگین قراره بالاتر بره پس صبر میکنم

یکی هم بمن گفت عید امسال روی شیش تومن میشه من باورم نمیشد تو تصوراتم اصلا نمی‌گنجید این عدد ولی اتفا ...

عزیزم خیلی از مقامای بالا قشنگ خبر دارن چیکار میکنن چیکار کنن و هستن کسایی ک فضولی میکنن😂😂 

ما دامادمون تو کار ارز و طلا و دلار و این چیزاس طلا فروش نیست .

بعد همیشهههه همیشه بگه فلان ماه میشه انقد بخدا میشه من خودم مسخرم میومد تا همش اتفاق میوفتاد هی ب ما تو ۱۹۰۰ گفت بخرین هی گفت بخرین ما گوش ندادبم البته خریدیم ۸ گرم بعد اومد ۲۸۰۰ گفت بخرین دیگ گفتیم از این بیشتر نمیشه اومد ۳۳۰۰ گفت بخرین😂😂😂 بازما مسخرمون اومد اومر ۴۲۰۰ گفت برین بخرین😂😂 دیگ ما ایمان اوردیم خریدیم  الانم باز میگ اگ دارین بخرین طلای اب شده یا سکه گفت مرداد میشه امقد بهترین زمانه ک برین بفروشین

عزیزم خیلی از مقامای بالا قشنگ خبر دارن چیکار میکنن چیکار کنن و هستن کسایی ک فضولی میکنن😂😂 ما داما ...

دقیقا همینه اگه دقیق بشی میشه اوضاع این مملکت و پیش بینی کرد واقعا من دیگه درمونده شدم میدونم آینده ی بچه هامون چی میخواد بشه

دقیقا همینه اگه دقیق بشی میشه اوضاع این مملکت و پیش بینی کرد واقعا من دیگه درمونده شدم میدونم آینده ...

خدا کمکمون کنه واقعا 🥺🥺🥺