من دو ماهه با یکی آشنا شدم که تقریبا همه جوره خوبه و وضع مالیش هم نسبتا خیلی خوبه.. دو بار بیرون رفتیم و من متوجه شدم هرجا میریم خیلی به قیمت ها نگاه میکنه با شوخی بهش میگم خسیسی میخنده 😐به نظرتون ادامه بدم یا صبر کنم
اها فک کردم جدی میگی گناه داره اخه یکی تایپک زده بود از حسادت ماشین دوستمو خط انداختم انقد سر اون عص ...
نه حواسم هست پدر خودمم ماشین داشته میدونم پسرا رو ماشینشون حساسن اونو زحمت و دستاورد میدونن دلشون میشکنه یا عصبانی میشن بالاخره حاصل دسترنج شونه مریضم مگه خسارت مال بزنم حق الناس به گردنم بیاد
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙
مرسییییی نه قربونت ایموجی نذاشتم جدی بنظر اومد 😁😁😁
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
مرسییییی نه قربونت ایموجی نذاشتم جدی بنظر اومد 😁😁😁
ارهه😂 حرصم گرفت اخه الان ی پراید شده حسرت ما🥲🥲🥲 من پارتنرم تو کار دیتیلی و ایناس میدونم جقد همون ی خط و خش کوچیک هزینه برمیداره و افت قیمت میزاره رو ماشین امقد غصه میخورم🤣🤣🤣🤣 میگ اونا باید ناراحتشن ب تو چ من دیگ ب تو هیچی نمیگم😂😂😂 من زار زار گریه میکنم
کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙
ارهه😂 حرصم گرفت اخه الان ی پراید شده حسرت ما🥲🥲🥲 من پارتنرم تو کار دیتیلی و ایناس میدونم جقد همون ...
دختر ماشین بازی هستیااا رو ماشین حساسی بدجورر آفرین آدم باید مواظب مال اش باشه 👏😁😅