2777
2789
سلام 🖐️ مگه می‌دونی شهرمون کجاست 😅؟ ولی نه تعطیل نیس 🙁 چند متر برف باریده ،بیرون مثل قطب شمال شده ...

نه نمیدونم 

پرسیدم چون تعطیلی ها زیاد بود امشب

ما هم تعطیل نشد کجایی شما؟

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
😂🥂اره خیلی کوچولوعم هنوزنمیشه نرم سمتش ک پس کنجکاویمو چیکار کنم😂🥂

هییییی🫤😂 

خب یجا دیگه کنجکاویتو سرکوب کن 😂 

جهنم و ضرر فقط یبار امتحانش کن و بس 

کاربر آقا 🙋             هیچ....                                                            

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه نمیدونم پرسیدم چون تعطیلی ها زیاد بود امشبما هم تعطیل نشد کجایی شما؟

آهان چه بد 

همدیگرو درک میکنیم 😅

زنجان هستیم 

هییییی🫤😂 خب یجا دیگه کنجکاویتو سرکوب کن 😂 جهنم و ضرر فقط یبار امتحانش کن و بس

نمیشه ی همچین تنوعی میخام واقعن

اگ امتحان کردم خوشم اومد چی؟🥂

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
نمیشه ی همچین تنوعی میخام واقعناگ امتحان کردم خوشم اومد چی؟🥂

عجبااااا کوچولو ولش کن 😬

ولی واقعا اگه خوشت اومد چی 🤔😱 

خب انموقع طبق قانون مجازات اسلامی شرب خمر و.... مجازات میشی 😉 😂 

عجبااااا کوچولو ولش کن 😬ولی واقعا اگه خوشت اومد چی 🤔😱 خب انموقع طبق قانون مجازات اسلامی شرب خمر و ...

حالا دیگ اینقدم کوچولو نیستم!۱۸ سالمه

اینهمه ادم میخورن مجازات نمیشن بعد من این وسط باید مجازات شم؟😵🥂تقصیر خودشونه مارو کنجکاو بار میارن دیگ چیکار کنم

تو چن بار امتحان کردی؟

حالا دیگ اینقدم کوچولو نیستم!۱۸ سالمهاینهمه ادم میخورن مجازات نمیشن بعد من این وسط باید مجازات شم؟😵 ...

آهان پس انقدا هم کوچولو نیستی ✌️😂

خب باهات موافقم ، هر چیزی رو قایم کنی یا محروم کنی آدم بیشتر دلش میخواد بفهمه که چی هستش و..... 

خب تو به پست آدم اشتباهی خوردی 😂 

راستشو بگم 🤧به کسی نگیاااا خیلی زیاد 😂 خودم حقوق میخونم . می‌دونم که تا الان باید اعدام میشدم 🥹🤣🤣

آهان پس انقدا هم کوچولو نیستی ✌️😂خب باهات موافقم ، هر چیزی رو قایم کنی یا محروم کنی آدم بیشتر دلش م ...

😑😂نیستم دیگ!

واقعن حق😂😭فقط کنجکاویه وگرنه من بچه ی خوبیم👍🏻👍🏻😂

حقوق میخونی و میخوری؟😵😵😂من تصورم از کسایی ک حقوق میخونن چیز دیگه ای بود!البته ی نمونشو تو فامیل داریم،زیاد ازش چیزی نمیدونم ولی همچین ادم درستی نیس😂💔🥂

😑😂نیستم دیگ!واقعن حق😂😭فقط کنجکاویه وگرنه من بچه ی خوبیم👍🏻👍🏻😂حقوق میخونی و میخوری؟😵😵😂من ت ...

بله قطعا بچه خوبی هستی 🥹🤨🤣

مچکرم که میگی ما آدم درستی نیستیم 🤣🍻🥂

خب منم فقط کنجکاوم نه چیز دیگه 🤧

هیییییییییییی

عی عی دیشب رفته بودم😂هدف شما از عضو شدن تو این سایت چیه؟منظورم کلا اقایوناگه فضولیه دوس داری جواب ن ...

آهان اشکالی نداره ،تا صبح فکرم درگیر سوال شما بود 🤣

خب خداییی بعضی از آقایون صرفا جهت فضولی و از سر بیکاری و .... اومدن تو سایت و به خانم ها حق میدم که از دست آقایون ناراحت باشن ، ولی خدایی مثلا من خودم یا خیلی از کاربرای آقا رو دیدم که فقط بخاطر سوال  پرسیدن و .... عضو سایت شدن و قصد بی احترامی یا نا امن کردن سایت رو نداریم 🥲😂

بعدشم من خودم الان خیلی وقت بود نیومده بودم 😆  

بله قطعا بچه خوبی هستی 🥹🤨🤣مچکرم که میگی ما آدم درستی نیستیم 🤣🍻🥂خب منم فقط کنجکاوم نه چیز دیگه ...

اره🥂😎

ای بابا ب خودت نگیر جوجو😂😂😉من منظورم اون پسر فامیل بود!!😂🥂

با یه بار کنجکاوی رفع میشه بقیش چیزای دیگس😉🥂

اره🥂😎ای بابا ب خودت نگیر جوجو😂😂😉من منظورم اون پسر فامیل بود!!😂🥂با یه بار کنجکاوی رفع میشه بقی ...

جوجو 😳 آخه جوجو؟ 🤦🤣🤣🤣 خداااااااا

باشه به خودم نمی‌گیرم ‌‌‌‌.....

الان اوضاع اصلا خوب نیس ، حتی مستی هم دردی رو دوا نمیکنه 😪 😅

برو درساتو بخون 😬

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز