2777
2789
عنوان

نظر سنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 36 پست
جفتش خوبه ولی من پیشنهاد بهتری دارم. من امشب خودم رفتم یه سری دفترچه یادداشت بچه گونه با طرح امام زم ...

مرسی عزیزم میشه عکسش ببینم 

من پدرم یکم دوست نداره احساس میکنم به خاطر همین از پول تو جیبیم میدم و یواشکی میخوام انجام بدم 

حتی خودم نمیتونم برم پخش کنم میدم کسی ببره و ناراحتم از این موضوع 

و نمیتونم زیاد بگردم و وقت بزارم و هزینه کنم تا ان شاء الله خودم به درآمد برسم

یا علی

سلام خواهر تسبیحبا هر دونه ذکری که میگن ثوابش به شماهم میرسه

ممنونم ازامصصاتدن سلام اجرکم الله اللعم صل علی محمد)ثل الله علیه وااله وسلم)وآل محمد(صل الله علیه وآربه کسلم)وعجل فرجهم خداشکراخداشکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جفتش خوبه ولی من پیشنهاد بهتری دارم. من امشب خودم رفتم یه سری دفترچه یادداشت بچه گونه با طرح امام زم ...

چه قشنگ

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
مرسی عزیزم میشه عکسش ببینم من پدرم یکم دوست نداره احساس میکنم به خاطر همین از پول تو جیبیم میدم و یو ...

الان میفرستم اگه بشه. ان شالله پدرتم امام زمان نظر میکنه و همراه میشه. خودتم یه پیشنهاد دارم برات. حتما انشالله به درامد رسیدی یه بخش درامدتو برای امام زمان بزار. منم همینکارو میکنم. باور کن روز بروز داره وضعم بهتر میشه

صدقه دادن و کمک به نیازمندان، عملی بسیار پسندیده و دارای ثواب فراوان است. دادن نبات به یک نیازمند، ب ...

صدقه نیست که یه ابراز خوشحالی آقا رو که نمی بینیم یه کار کوچیک برای تولدش انجام بدم شاید خوشحال بشه ازم خیلی ایشون دوست دارم خیلی

یا علی

الان میفرستم اگه بشه. ان شالله پدرتم امام زمان نظر میکنه و همراه میشه. خودتم یه پیشنهاد دارم برات. ح ...

فعلا اوایل دانشگاه هستم این موضوع دیده بودم جایی کلا خیلی دوست دارم کاری کنم 

یا علی

صدقه نیست که یه ابراز خوشحالی آقا رو که نمی بینیم یه کار کوچیک برای تولدش انجام بدم شاید خوشحال بشه ...

هر دو ایده شما، برای جشن نیمه شعبان، ایده‌های خوبی هستند و نشان از نیت خیر شما دارند. انتخاب بین این دو، بستگی به اولویت‌های شما و اینکه به چه طریقی می‌خواهید شادی نیمه شعبان را با دیگران تقسیم کنید دارد.

گیفت نبات: این ایده، گسترده‌تر و برای تعداد بیشتری از افراد قابل اجراست. زیرا با بودجه شما، می‌توانید تعداد بیشتری نبات آماده و تزیین شده توزیع کنید. این کار، جنبه‌ی مادی و رفع نیاز مادی را بیشتر در بر دارد.

تسبیح: این ایده، جنبه‌ی معنوی را بیشتر در بر دارد. هرچند تعداد کمتری از افراد از این هدیه بهره‌مند می‌شوند، اما ارزش معنوی بالاتری دارد و می‌تواند یادآور ذکر و دعا باشد.

به نظر من، گیفت نبات از لحاظ پوشش مخاطبان گسترده‌تر است و با بودجه شما، به تعداد بیشتری از افراد می‌توانید شادی نیمه شعبان را برسانید. اما اگر هدف شما بیشتر تمرکز بر جنبه‌ی معنوی است و می‌خواهید هدیه‌ای با ارزش معنوی بالاتر داشته باشید، می‌توانید تسبیح را انتخاب کنید.

مهم‌ترین نکته این است که این کار را با نیت پاک و خالص انجام دهید. فرقی نمی‌کند کدام را انتخاب می‌کنید، مهم این است که این کار شما، نشان از عشق و ارادت شما به امام زمان (عج) باشد