2777
2789
عنوان

خودکشی😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 20 پست
خونه بگیر دخترتم ببر هم از شوهر خلاص میشی هم از خانوادت

بخاطر بلاتکلیفی خونه نمیگیرم میگم شاید شوهرم راضی شه بیادمنوببره ولی به اونم هرچی التماس میکنم فایده نداره میگه اگه مهریتو۱۰تانکنی نمیبرمت😔

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲
بخاطر بلاتکلیفی خونه نمیگیرم میگم شاید شوهرم راضی شه بیادمنوببره ولی به اونم هرچی التماس میکنم فایده ...

رابطت با شوهرت چطوره؟اگ سر بچه بازی قهر کردین ک هیچ برگرد اگه ن زندگی ارامی نداری رها کن برو دنبال زندگی خودت و بچت هرچی داری و نداری تبدیل به پول کن خانه بگیر

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهریتو بگیر با دخترت یه زندگی آروم تشکیل بده عزیزم..یخورده اولش سخته ولی به آرامش میرسی...

شوهرم ازستاددیه دوتاسکه گرف بهم داد ولی میگم شاید شوهرم پشیمون شد اومد مارو برد اون موقع بااون دوتا سکه یه خونه میگیریم باهم زندگی میکنیم ولی قبول نمیکنه ک نمیکنه 

داداشمم نمیزاره خونه بگیرم میگه ابرومون میره میمونمم خونه مامانم خیلی خیلییییی عذابم میدن😔😔😔

رابطت با شوهرت چطوره؟اگ سر بچه بازی قهر کردین ک هیچ برگرد اگه ن زندگی ارامی نداری رها کن برو دنبال ز ...

۲ساله ازشوهرم دورم خونه مامانم زندگی میکنم شوهرم میگه سکه رو۱۰تابکن ببرمت بخدا اصلا سکه برام مهم نیست فقط میترسم سکه رو۱۰تاکنم بازم نبره😔

شوهرم ازستاددیه دوتاسکه گرف بهم داد ولی میگم شاید شوهرم پشیمون شد اومد مارو برد اون موقع بااون دوتا ...

ببین تو کوچه مامانت اینا نزدیک خونه پیدا میکنی

دیگ باید بجنگی یا باشوهرت یا داداشت یا هرچی

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
ببین تو کوچه مامانت اینا نزدیک خونه پیدا میکنیدیگ باید بجنگی یا باشوهرت یا داداشت یا هرچی

نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم فقط خودکشی حالمو خوب میکنه هیچییییی برام مهم نیس فقط میترسم دخترموهم مث من اذیت بکنن😔😔