2777
2789
عنوان

ادعای دروغ همسرم برای دادگاه 🥲❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 57 پست
منم خیالم راحته رابطه نداشتیم ...چیزی که گفتم درباره بیهوشی و اینا یه احتماله اومدم مشورت بگیرم ببین ...

درصدش خیلی کمه قطعا بعد بیدار شدن از لباس یا بدن درد شک میکردین 

بازم یه معاینه برین بهتره 

مگه وقتی پیشش میخوابیدی قصد طلاق داشتید که همچین کاری بکنه ؟اون موقع که خبر نداشت قراره طلاق بگیرید ...

نه اتفاقا اونموقع عاشقم بود

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میخوای طلاق بگیری؟

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

دقیقا اینکارو کرده

که اینجوری به شک و تته پته بیوفتی وگرنه خودشم میدونه باکره ای عزیزم چجوری اخه باید بیهوشت‌کنه؟ بیهوشم بشی بعدش متوجه میشی بیهوش بودی

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

دقیقا اینکارو کردهکه اینجوری به شک و تته پته بیوفتی وگرنه خودشم میدونه باکره ای عزیزم چجوری اخه باید ...

علائم بعدش چطوری هست عزیزم ؟

علائم بعدش چطوری هست عزیزم ؟

گیج میزنی صدات درنمیاد یا گرفته 

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

نه اتفاقا اونموقع عاشقم بود

پی همچین کاری نکرده و الان فقط قصد اذیت داره یا دلی دوست نداره طلاق بده میخواد اینجوری اذیت کنه نتونی طلاق بگیری 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
گیج میزنی صدات درنمیاد یا گرفته

آهان نه هیچوقت اینطوری نشدم 

پس چرا رفته اینکار کرده چه سودی داره براش ترسوندن من 

آخه اون وکیل داره وکیلش بهش نگفته اگر دوشیزه باشه رد میشه ؟

پی همچین کاری نکرده و الان فقط قصد اذیت داره یا دلی دوست نداره طلاق بده میخواد اینجوری اذیت کنه نتون ...

آخه وکیل داره وکیلش بهش نمیگه دوشیزست و درخواستت رد میشه؟؟

شک ندارم ... ما رابطه کامل نداشتیم هیچوقت تو این دوسال تنها احتمالی که میدم اینه که نکنه چند شبی که ...

عزیزم از قانون هیچی نمیدونه خودش خیط میشه فکر میکنه با روابط جزئی که باکرگیت رو نمیتونه از بین ببره میتونه تو رو وادار کنه که تمکین کنی