2777
2789
عزیزم خیلی قشنگه راستی 4تاپیام داری بخون 😂😂😂😂

😂😂😂😂😂اسمس تبلیغ ولش کن 

❤😙😙

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلممممم 😔😔😔

دلم میخواد یه لگد بزنم به تموم کاسه بشقاب های دنیا و برم 😂😂

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
من عاشق این جنگیل بازیهام ازsamsung teme دان میکنم..

چنتا برنامه تم دارم ولی حوصله عوض کردن ندارم. الان تمتو ببینم

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
دلم میخواد یه لگد بزنم به تموم کاسه بشقاب های دنیا و برم 😂😂

زخمیمون نکنی😁😁😁

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

والا بخدااا بعد هم زانوهامو بغل بگیرم پشتمو به دنیا کنم بگم قهر قهر تا روز قیامت 😛

خدا هم بیاد دستمو بگیره بگه آدما اذیتت میکنن؟

ولشون کن بیا بریم پیش خودم😞

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
چنتا برنامه تم دارم ولی حوصله عوض کردن ندارم. الان تمتو ببینم

به خاطر تو دوباره اجراش کردم😍

این تمه اصلیمه ولی هم عکس صفحه قفلشو هم پس زمینشو عوض میکنم

پس زمینشو خودمونو میزارم قفلشم ی تصویری که دوست دارم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

به خاطر تو دوباره اجراش کردم😍 این تمه اصلیمه ولی هم عکس صفحه قفلشو هم پس زمینشو عوض میکنم پس زمین ...

مرسی عزیزم 😘 بذار تممو بذارم یکم سرگیجه بگیری😁

والا بخدااا بعد هم زانوهامو بغل بگیرم پشتمو به دنیا کنم بگم قهر قهر تا روز قیامت 😛 خدا هم بیاد دست ...

دور از جونت عزیزم 😘😘 خدا دلتو شاد میکنه عزیزم به زودی