2789
میترسم بگم انقدر حالم بد بود میخواستم تاپیک بزنم یکم حرفربزنیم اروم شم ترسیزم ی عده بیان مسخره بازی ...

حالا اینجا بگو چی شده باور میکنیم عزیزم😢

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه خانومه الان ۴۰ سالشه... سه تا دختر ۲۰ و ۱۵ و ۸ ساله داره ... عاشق یه پسر مجرد میشه ... از شوهرش طلاق میگیره و صیغه پسره میشه و یه مدت زیر یه سقف زندگی میکنن و پسره ولش میکنه و میره .....

این تازه عروسم میرفته خونه اشون و میبرده خونش...در مراحل طلاقن

وای چ جراتی داشته  چقدر کثیف 😷

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

من ی بارونی, دارم رنگ کرم لکه شده بود هرچی بردم خشکشویی واسه لکه بری و اینا گاک نشد, گفتم ببرم رنگش کنم 

امروز غروب با دخترم بردمش خشکشویی به کرده گفتم گفت مینونی سرمه ای و قهوه ای و مشکی کنی 

گفتم سرمه ای خوب میشه گفت اره چرا ک نه بذار عکس نشون بدم هیچی پاشد اومد ک عکس نشونم بده جلوی خشکشویی هم یه عالمه پتو لباس و اینا لصلا دید ب بیرون نداشت 

خلاصه تا اچمد عکس رو نشون بده یهو از پشت بغلم کرد

وای وای دارم دیوانه میشم

انقدر جیغ زدم

بیشرف خودشو فشار میداد حالا من نه لباس, بد میپوشم نه ارایشی هستم چادریم بخدا

با بچه 

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒
سر زنشو با پول گرم میکنه..... دوتا بچه عین ماه یکی ۵ ساله یکی ۲ ساله ...

نمیشه پول باشه بهترین امکانات اینکار مث ی زخم روقلبت وباهربار خیانت انگار نمک پاشیده میشه مردا نمیتونن زیاد مخفی کاری کنن زود دستشون رومیشه

من ی بارونی, دارم رنگ کرم لکه شده بود هرچی بردم خشکشویی واسه لکه بری و اینا گاک نشد, گفتم ببرم رنگش ...

الهی بمیرم عزیزم طفلی بچه ت 

خدا لعنتش کنه