2777
2789

تا به حال  با چندین نفر که صحبت کردم دلیل شکستشون خیانت دختره بوده و جالبه اون آقایون نمیتونن فراموشش کنن حتی دیدم هنوزم برا اون شخص استوری میزاره  من خودم از شانس از یه آقایی خوشم اومد که همچین موردی بود بعد جالب اون  شخصو به من ترجیح داد تو این مدت با من سرد بود و اولا که با من صحبت می‌کرد استوری میزاشت و یه ش#  روش تگ می‌کرد من میگفتم شاید بی منظور میزاره تا دیشب برگشت برا من یه ویس فرستاد که آره میدونم که ممکنه از اینکه با تو نخواستم باشم پشیمون بشم  با توجه به چیزایی که ازت دیدم اما آنقدر م خود خواه نیستم که بخوام تو زندگیم نگهت دارم  من دیگه انقد قبلش تلاش کردم که نگهش دارم دیگه ایندفعه در جوابش یه گل گذاشتم و تمام ، بعد دیدم تو کانالش یه آهنگ راجب رفتن و از این حرفا گذاشت بازم یه هشتگ ش گذاشت بعد چند دقیقه ادیتش زد پاکش کرد واقعا متاسفم برای همچین آدمایی که هنوز تو گذشتشوننو بقیه رو بازی میدن لیاقتشون همچین آدمای خیانتکاریه اصلن چجور میشه آدم دلش بخواد بازم با آدمی باشی که دم دقه با یکی دیگه بوده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خیلی بدی کرده وقتی قبلی رو فراموش نکرده با شما هم صحبت شده، سعی کن ناراحتیت رو مدیریت کنی چون بد ...

بله بعد ادای آدمای شکست خورده آسیب دیده در میارن