بادمحون کباب کن گوجه هم دوس داشتی کبابش کن سیر رو خرد کن با پیاز بزن تنگش با تخم مرغ یه میرزا بذار میتونی مرغ بادمحون بذار من دارم برا شام میدارم با بزنج
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
بادمجون رو حلقه حلقه کن سرخ کن گوجه هم خورد کن اگه خواستی یه پیازم سرخ کن نمیخواد اونقدر طلایی شه فقط تفت بده بعد بهش رب گوجه و زردچوبه بزن تفت بده همه رو باهم مخلوط کن یکمم آب بریز بزار یکم بپزه
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
تومثل دختر ۲ساله ی منی تو همه چیز دنبال گوشت و کبابهآش رشته درست کردم گفت مامان گوشت بده 😀
😁😁😁عزیزم
راست میگه گوشت نباشه انگار دهن ادم خالیه 😄😄😄
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻