2777
2789
عنوان

تماس به خونواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 30 پست
چرا طرف پسرشه؟

اره هر چی بگی میگه تقصر توعه پسر من امام علی (ع) هیچ کاری نمیکنه یا حرفی نمیزنه تو ناراحت بشی😐

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا

اره بابا حالا نگم چرا پسرش گلش چیا میگه واقعا شوهرم خیلی بد دهنه😐💔

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

من زنگ زدم گفتم شما هم مثل مادرم جوری رید تو زندگیم الان یه سال نیمه اسمشم نمیارم

چه جودی تونستی فرشته رو جای شیطان بزاری؟؟

خب پس شما چ میکنی

مطالعه میکنم بیشتر تو فضای مجازی سرچ میکنم مشکلم رو ببینم چجور باید با توجه به روند زندگیم مشکلم رو حل کنم اگه مشاوره حضوری نمیتونم برم حتما از آنلاین کمک میگیرم

مشاور تلفنی و مجازی و… همه جوره فراهم هست وقتم رو میزارم پای اینا تا صحبت با مادرشوهر و خواهرشوهر و…

منم نه. بستگی به مادرشوهر داره. بعضی‌ها واقعا خیلی منطقی‌ن ولی بعضی‌ها احساسی فکر می‌‌کنن، بعدم بعدا ...

اما منطقی بودن خیلی خوبه مثلا همه چی رو نه اما ی سری چیزا رو طرف بره بگه مادر اگ ب پسر بگه شاید راحت تر بپذیره حرف حق رو

مطالعه میکنم بیشتر تو فضای مجازی سرچ میکنم مشکلم رو ببینم چجور باید با توجه به روند زندگیم مشکلم رو ...

من ک انقد یا مشاورا حرف زدم ک حسابش از دستم در رفت اما بیفایده هس اگ همسرت نشنوه و نخاد

طرف پسرشو خانواده شو گرفت و منی که واقعا اونو مثل مادر میدونستم، بد تحقیر کرد هر چی از دهنش در اومد ...

واقعا منم تجربه دارم ک حرف منطقی منو نمی‌فهمید و من میدونستم حق با منه ها اما طرف میگف نه