2777
2789
کار خوبی میکنی منم مث خودتم هزار بار غلط میکنم چرا اینکار با خودم کردم وارد رابطع شدم...اخع دوست ادم ...

دقیقا .آدم خر میشه خر😂😭

ولی دوست صمیمیم من با یکی دیگ صحبت کنم فق با مو منو نمیکشه نمیبره 🤡😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میبینی تو گل گیر کردی نمیدونی چجوری بیای بیرون😂😭اره بابا خیلییی حسوده ب طرز وحشتناکی حسوده😂😂

وای دقیقاااا دوراه داغونیع بدترین حسع🫠🤣بدترش اینک حرفامونو زدیم باز میگ عشقم یا برا تولد مامانم گف جانم مادر زن خب اینا میگ من یجوری میشم...

وای سخته🤣🤣

حرصم گرف ازتون .چن چندین خدایییییی😂😭😭

بخدا من خودممم از حرص ترکیدم

حس میکنم تو بلاتکلیفی موندیم

اووون فازش ملوم نیست خدایی من درسته حرف میزنم ولی ب چشم گذشته نگا نمیکنم قبول کردم نمیشع این میاد حرف این مدلی میزنه

بخدا من خودممم از حرص ترکیدمحس میکنم تو بلاتکلیفی موندیماووون فازش ملوم نیست خدایی من درسته حرف میزن ...

بهش بگو ببین داداش یا میای عین آدم بیا یام ک نمیای دیگ انقد خرتازی نکن یهو دیدی زدم ی بلایی سر خودتو خودم اوردم🤡🤣

بهش بگو ببین داداش یا میای عین آدم بیا یام ک نمیای دیگ انقد خرتازی نکن یهو دیدی زدم ی بلایی سر خودتو ...

نمیادددد🫠🤣بم گف شاید تاچند سال دیگم وضغم درست نشع🤣🤣