2777
2789
دقیقا از دیشب تا حالا فوبیای ۳ تا بیماری زدم واس همشونم بدنم علایم داده یکم سر در داشتم به تومور و ا ...

عزیزم چه قدر سخت 

اگه شدتش اینقدر زیاده روانپزشک برین در کنار دارو روان درمانی هم بگیرین 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عزیزم چه قدر سخت اگه شدتش اینقدر زیاده روانپزشک برین در کنار دارو روان درمانی هم بگیرین

من چیزایی میبینم که هیشکی شاید نبینه ببخشید همیشه باید نگاه کنم به مدفوعم که خونی نباشه و به ادرارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چه قدر سخت اگه شدتش اینقدر زیاده روانپزشک برین در کنار دارو روان درمانی هم بگیرین

همین الان یادم اومد من لبو خورده بودم از بعدش دفع نداشتن و اون چیزی که قرمز بوده لبو بوده احتمالا این چیزیه که کسی واسش استرس نمیگره ولی من میگیرم

سلام عزیزم خوبی. منم چندماهه گرفتار همین مشکل شدم شما حالتون روبه راهه

سلام بالا پایین داره خوب میشی یهو بد میشی اگه چند ماهه زودی به داد خودت برس واس من چن ساله

سلام بالا پایین داره خوب میشی یهو بد میشی اگه چند ماهه زودی به داد خودت برس واس من چن ساله

اره عزیزم چندماهه.همش دنبال درد توی خودم هستم.نزدیک ۲۰ میلیون همبن چندماه هزینه دکتر دادم.سی تی اسکن کامل رفتم.حالا باز ترس عوارض سی تی اسکن رو برداشتم

اره عزیزم چندماهه.همش دنبال درد توی خودم هستم.نزدیک ۲۰ میلیون همبن چندماه هزینه دکتر دادم.سی تی اسکن ...

روانشناس خوب پیدا کن برو خیلی زود فقط راجع به روانشناس تحقیق کن خدای نکرده بدترت نکنه

روانشناس خوب پیدا کن برو خیلی زود فقط راجع به روانشناس تحقیق کن خدای نکرده بدترت نکنه

یبار مغز و اعصاب سه ماه پیش رفتم یسری دارو داد خیلی سردردهای بدی گرفتم.قطع کردم.قبل عید بخاطر کمرم خودمو انداختم.باز الان زیر بغلم ذو گرفتم.البته بعد سی تی اسکن دردهاش شروع شد.از زیر بغلم شروع میشه و به سینه و همینطور به پشت کتفم میزنه

یبار مغز و اعصاب سه ماه پیش رفتم یسری دارو داد خیلی سردردهای بدی گرفتم.قطع کردم.قبل عید بخاطر کمرم خ ...

الان سونو هم بشی واس اونجا باز به جای دیگه گیر میدی منم اوایل هی میرفتم دکتر دیگه دیدم باز گیر میدم جای دیگه بیخیال شدم بابد ذهنمون رو درمان کنیم

الان سونو هم بشی واس اونجا باز به جای دیگه گیر میدی منم اوایل هی میرفتم دکتر دیگه دیدم باز گیر میدم ...

دقیقا چهارماه قبل اول رفتم قلب اکو کرد.دارو داد.باز رفتم زنان آزمایش نوشت.باز روز بعدش رفتم داخلی لزمایش نوشت.باز رفتم خون آزمایش و سونو نوشت.چندروز بعدش خم رفتم مشهد دکتر ریه و خون و سی تی اسکن کامل. باز قبل عید رفتم غدد کلی آزمایش نوشت.باز سه ذوز بعد رفتم بخاطر درد شدید کمرم رفتم ارتوپد فرستاد عکس و یه عالمه دارو داد.دیگه خودم هم خسته شدم.امذوز هم عموم فوت شد سرطان بود سه رماه زجر کشید .دیگه پاک بهم ریختم

یبار مغز و اعصاب سه ماه پیش رفتم یسری دارو داد خیلی سردردهای بدی گرفتم.قطع کردم.قبل عید بخاطر کمرم خ ...

خدا نکنه یه علایم جزئی ببینی دنیارو زهر خودت و بقیه میکنی 

خدا نکنه یه علایم جزئی ببینی دنیارو زهر خودت و بقیه میکنی

بآور میکنی اصلا برا خودم نگران نیستم.فقط دوتا بچه ۶ و ۷ ساله دارم یکیشون آلرژی گوارشی داره همش نگران همون هستم.من هنوز یادم نمیاد باباشون یه یاعت بدون دردسر و مشکل تونسته باشه اینا رو نگه داره

بآور میکنی اصلا برا خودم نگران نیستم.فقط دوتا بچه ۶ و ۷ ساله دارم یکیشون آلرژی گوارشی داره همش نگران ...

من بعضی وقتا به خودم میگم اینا همش وسواسه

خب فک کن حدود ۸۰۰ نفر تو تصادفات عید مردن که اصلا فک نمیکردن بمیرن عمر دست خداست و ما کاریش نمیتونیم کنیم ولی خب دست خود آدم نیست همش استرس

من بعضی وقتا به خودم میگم اینا همش وسواسهخب فک کن حدود ۸۰۰ نفر تو تصادفات عید مردن که اصلا فک نمیکرد ...

اره اینم هست اتفاقا با خودم میگم من همش دارم به مریضهای بد فک میکنم چه معلوم عمر من چجوری تموم بشه