2777
2789
عنوان

زنداداش 💩ام

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 47 پست
این دنبال اینه حرفی بزنی بعد بگه این خواهر شوهر فلان

والا بخدا کلافم 

مم دلم خیلی خوبه کینه ای نیستم میبینی فردا باهاش بازم خوبم ولی دیگه خستم باید رفتارمو عوض کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ازین زن داداشا دارم باهاش قطع. رابطه کردم ، بجای اینکه من خواهر شوهر به اون کار داشته باشم اون ب ...

دقیقا مال منم همینه دنبال ایراده دور وبرم البته تقصیر خونوادمم هست جلوش احترام منو نگه نداشتن همیشه 

زیر و بم زندگیم دستشه... 

این بایدزن شوهر من میشد همچین خواهرانش پوستش رو میکندن

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

والا بخدا کلافم مم دلم خیلی خوبه کینه ای نیستم میبینی فردا باهاش بازم خوبم ولی دیگه خستم باید رفتارم ...

خیلی خوبه کینه ای نباش ولی نذار سو استفاده کنن 

زن داداش من که خیلی سو استفاده کرد 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 

این اشتباه بزرگتراست متاسفانه ما هم چنین مشکلی داریم همسر برادرم بسیار بی ادبه و اصلا احترام نمیذاره و مامان من معتقده که باید جربش کنیم و بهش یاد بدیم.منم عذرخواهی کردم گفتم شرمنده من خودمو بیشتر دوست دارم وقتی یه نفر بی دلیل بی احترامی میکنه نباید سیگنال مثبت دریافت کنه چون وقیح تر میشه.من بی ادبی نمیکنم فقط سلام خداحافظ اونم گاهی اصلا سلام و هداحافظی نمیکنه که مهم نیست برام ادب نداره دیگه.

این اشتباه بزرگتراست متاسفانه ما هم چنین مشکلی داریم همسر برادرم بسیار بی ادبه و اصلا احترام نمیذاره ...

آره دقیقا اونوقت خونواده من بیشتر از ما براش ارزش قائلن 

در این حد.... 

ما تازه خیلی گستاخ بود روش کار کردیم به این حد رسوندیمش 

از همون اول به دلم ننشست ولی به خاطر داداشم همیشه احترامشو گرفتم

خداشاهده من خودم خواهرشوهرم نه تو زندگی داداشم دخالت کردم نه زندگیش خوب یا بد به من ربطی نداره انتخاب خودشه 

تا الان که چندسال گذشته همش احترام متقابل 

بیشتر مقصر خانواده اته نه زن داداشتت از بس جلو اون بهت بی احترامی کردن اونم به خودش اجازه میده

با خانواده ات مشکلتو حل کنی با اونم خودبه خود حل میشه

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞