2777
2789
عنوان

از خدا خجالت میکشم (خانما خواهرانه کمکم کنید اونایی که تجربشو داشتن)

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرآنو باز کنم خدا شاهده اون افکارا فعال میشن نمیتونم تمرکز کنم

اهمیت نده اعوذ بالله بگو بعد هم اینقد ادامه بده که کم کم برات عادی بشه

یه جور وسواس فکری هست به نظرم که اگه اینجور باشه هر چی محل ندی بهتره 

به مرور از سرت می پره انشالله

برو تو نت در مورد هذیان خودبرتر بینی سرچ کن متوجه مشکلت میشی

الان سرچ کردم اگه همین مورد ها باعث مشکلاتم شده نمیدونم ریشه اصلیش کدومه چون چندین موردو نوشته تو گوگل 

راهکار درمانش میدونی باید رفت پیش یه روانشناس؟

__درخواست دوستی ندین ___________________
بزار برات میپرسم عزیزم.اگه مشهد بودی سراغ داشتم حالا صبرکن برات پیدا میکنم.

اگه پیدا کردی بفرست ممنونم عزیزم🙏

حالا چی شد که فکر خودبرتر بینی بهت دست داد،از کجا شروع شد؟ 

میگی قرآن و باز میکنم اون افکار میاد سراغت، حالا شما به عنوان یه بزرگتر (استغفرالله) بخون قرآن و بیین چی گفته

حالا چی شد که فکر خودبرتر بینی بهت دست داد،از کجا شروع شد؟ میگی قرآن و باز میکنم اون افکار میاد سراغ ...

به خدا انقدر برمیگردم عقب ببینم از کجا شروع شده نمیفهمم خیلی مورد هست

نماز اول وقت و قرآن بخون معنی جوشن کبیر بخون و مناجات أميرالمؤمنين علیه السلام  و معنیش بخون ببین خدا چقدر قدرتمند و بخشنده و داناست ما در برابر خدا هیچی نیستیم هیچ قدرتی نداریم اگر ذره ای قدرت داریم خدا بهمون داده و هر آن بخواد می تونه از ما بگیره. 

خدا زمین و آسمان و تمام موجودات  رو خلق کرده آیا ما همچین قدرتی داریم؟ یه درخت میوه رو در نظر بگیر ما یه درخت می کاریم و ازش مراقبت میکنیم تا بزرگ شه و میوه بده آیا این قدرت ماست که درخت بزرگ میکنه و رشد میده یا قدرت خدا ؟  اگر خدا نخواد درخت رشد کنه رشد نمیکنه و ما هم نمی تونیم هیچ کاری بکنیم اما خدا با حکمت خودش این درخت رو رشد میده و برای ما میوه به ثمر میاره  و کلی نعمت به ما میده. 

ما در برابر خواست و  قدرت خدا هیچی نیستیم اما خدا ما رو اشرف مخلوقات قرار داده تا با انجام واجبات و ترک گناهان بهش نزدیک بشیم و منزلت پیدا کنیم کسی که با بندگی  خودش رو وصل میکنه به  خدا و به خدا نزدیک میشه قطعا منزلت پیدا میکنه نزد خدا . اما یادت نره که شیطان با برتر بینی خودش نسبت به انسان از درگاه خدا رانده شد و قطعا از این حیله برای به گناه کشیدن و نافرمانی انسان از خدا هم استفاده میکنه.

قدرت های بی نهایت خدا رو تو ذهنت بیار و با خودت مقایسه کن ما نیازمند آب و غذا و هوا هستیم اگر چند روز غذا و آب نباشه ممکنه بمیریم اما خدا بی نیازه و برای زنده موندن هیچ نیازی به غذا و آب نداره ازلی و ابدی است. 

آیا اگر مرگ به سراغ ما بیاد ما می تونیم ازش جلوگیری کنیم و به مرگ نه بگیم در حالی که خدا همیشه زنده است همیشه بوده و هست و خواهد بود و هیچ وقت مرگ و خواب و خستگی نداره. قدرت خدا بی انتهاست و قدرت ما در برابر قدرت خدا ذره ای ناچیز که اونم خود خدا بهمون داده .

کتابش چندین جلده یا تکیه

چندین جلده ولی شما می تونی جلد اول رو تهیه کنی اگر دوست داشتی سایر جلدها رو هم کم کم بگیر سایت کتاب رسان این کتاب داره معمولا سر بسته های کتاب نمک تبرکی امام رضا علیه السلام هم میزاره . 

اپلیکیشن فرا کتاب هم این کتاب داره که می تونید با هزینه کمتر  pdf دریافت کنید و بخونید.

نماز اول وقت و قرآن بخون معنی جوشن کبیر بخون و مناجات أميرالمؤمنين علیه السلام و معنیش بخون ببین خد ...

ممنونم وقت گذاشتی🙏

از خود خدا کمک بخواه ازش بخواد ک خودش هدایتت کنه 

اینو بدون این افکار برای تو نیست اینا از طرف شیطونه 

و اگه میتونی هر روز در حد نیم ساعت قرآن رو با ترجمه بخون اصلا معجزه اس این کتاب

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

مشاور وقت بگیرم چی بگم میتونه کمکم کنه؟

ناامیدی بدترین گناه هست و این کار شیطان هست که القای ناامیدی می‌کنه...

به خدا توکل کن و امید داشته باش که کاملا آمرزیده میشی و یکی از بهترین بندگان خدا میشی.‌‌...

نمازت رو هر روز بخون و خدا رو یکسره شکر کن، تو دلت زیاد بگو الحمدلله 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/