اینه ک من چند سال پیش ازیک ارتفاعی پریدم برا بازی .همون روز عادت بودم.خوب شدم یکی دوساعت بعد پریدم بعد عادت شدم یک روز.الان یعنی بکارت اسیب دیده ببخشید رگ میگما
خدایاشکرت برای لحظههایی که امیدواری همهی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانوادهام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.
خون اومدن دلیل بر پارگی نیستشک نکنفقط برای رفع نگرانیت یه معاینه برو
بعضیا میگن از پریودیت بوده.میگم دلیل سفیدی شکل پیش لابیا چیه؟؟
خدایاشکرت برای لحظههایی که امیدواری همهی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانوادهام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ببین عزیزماینهمه خانم ورزشکار و بپر بپربه این راحتی از بین نمیرهشاید البته پریودت رو جلو انداخته با ...
ن اخه پریودیم خوب شده بود همون روز بعد دوباره پریدم پریود شدم نوار گذاشتم یک روز
گفتم تاثیر دارهحتا کوه نوردی هم ممکنه بعدش باعث لکه بینی بشهیا طناب زنی
ینی الکی انقد نگرانک
گفتم تاثیر دارهحتا کوه نوردی هم ممکنه بعدش باعث لکه بینی بشهیا طناب زنی
من نوار گذاشتم یه روز