2777
2789
عنوان

زنجفیل

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب لطفا بگین مثلا چه غذاهایی.مثلا قورمه سبزی مثلا با طعم زنجفیل نمیشه🤔

من اندازه به حبه قند توي مرغ ميندازم خوش طعم ميشه

جهان سوم جایی است که درآمد یک دعا نویس بیشتر از یک برنامه نویس است

درست کن عالیه 

مرغ رو تکه کن و روش خطای عمیق بنداز 

تو یه ظرف ابلیمو زنجفیل رنده شده فراوان سیر فراوان کمی ماست نمک و فلفل آگه ادویه تندری هم داری بزن بهش 

بزار ده ساعت بمونه بعد تو فر یا تو ماهیتابه سرخش کن 

هم گرمه هم خوشمزه 

موش هم کمی تنده 

سعی کن مواد رو تو اون قسمتی که خط انداختی مالش بدی

هیچ کس بی کس نیست. موفق کسی است که با هرکس نیست

من واسه مرغ استفاده میکنم خوب میشه

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من مرغ و گوشت میپزم تو ابش میندازم یه تیکه اش و.

تو چایی هم حلقه ای میبرم میندازم.

رو ماهی هم رنده می کنم.

برای کسی که دلدرد و نفخ داره هم تو لیوان چینی با نعناع و نبات دم می کنم.خوب میشن. 

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.

عزیزم برای نگهداریش، ما میذاریمش توی نایلون و میزاریمش توی یخچال. توی همممه ی  غذاها زنجبیل میزنیم. ما خیلی وقته رب گوجه از بیرون نمیخریم. بلکه میایم گوجه را خرد میکنیم و میریزیم توی مخلوط کن تا کاملا میکس و له بشه. توی این مرحله زنجبیلو خرد میکنیم و میریزیم توی گوجه ها تا قاطی اونا میکس و له بشه. فقط حتما خرده خرد بشه زنجبیلا تا به تیغه های مخلوط کن فشار نیاره. و بعد میریزیم تو غذا. به همه غذاها میزنیم زنجبیل. مرغ، بادمجون، قیمه،.......

سلام عزیزم میگم شما اهل کجاین ک ب زنجبیل میگین زنجفیل،همه جا استفاده میکنن توخورشتا،تو چایی 

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤
زنجبیل  پودر کن به عنوان ادویه در غذاها استفاده کن  خشک کردن بهتر از فریز کردنش هست  ...

عزیزم خودت تازشو بخر و خشک و پودر کن. هیچ چیز پودری ای رو آماده از بیرون نخر که پر از ناخالصیه. دارچین، زنجبیل، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز؛ اینا را همیشه خودت بخر، خرد کن و آسیاب کن. البته زرد چوبه سخته کمی ولی میرزه

تو نت میخوندم گفته روزی نباید بیشتر از دو تا جهار گرم استفاده بشه ضرر داره.ینی چه ضرری،

اگر کسی طبعش گرم و خشک باشه، باید از زنجبیل کم استفاده کنه. اما زنجبیل برای طبع سرد و تر عااااااالیه. برای سرد و خشکام خوبه ولی حتما باید حواسشون باشه که از یه جای دیگه تری دریافت کنند. گرم و تر هم باید متعادل از زنجبیل استفاده کنه. اما سرد و تر ها زنجبیل براشون عالیه و دوای همه ی دردهاشونه. ضمنا زنجبیل خاصیت ضد سرطانی بالایی داره