2777
2789
عنوان

ایرانخودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 25 پست
آره گفتم اگه برنده شدم حواله اش رو میفروشم

سری قبل رزو هم درنیومدید؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بار سوممرحله قبل رزو دراومد ولی خبری نشدبرا خودمون برمی داریمشما چی؟

سلام لطفاً جواب منم بدین

شما رزرو بودید الان دوباره ثبت نام کردید؟بخاطر رزرو بودنتون سایت ایراد نگرفت؟

منم از ۷بهمن رزرو هستم بلاتکلیف موندم

یه عده میگن برنده شدید صبر کنید

بنظرتون چیکار کنم

سلام لطفاً جواب منم بدینشما رزرو بودید الان دوباره ثبت نام کردید؟بخاطر رزرو بودنتون سایت ایراد نگرفت ...

ثبت نام کردم موردی نبود سایت چیزی نگفت

شماهم ثبت نام کنید 

رزو فک کنم براهمون دوره هست اگ کسی واریز نکرد رزویا میتونن واریز کنن اگ پیامک نیومده یعنی هیچی دیگه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
منم رزرو دنا بودم اما هیچ خبری نشدالان دوباره ثبت نام کردم پیشفروش دنا الان میگم نکنه ثبت نام کردم ر ...

نه بابا فک نکنم

نه بابا فک نکنم

تاپیک های رزروی شاید از ۱۴۰۱ خوندم تا جدیدها ببینم تقریبا چند نفر برنده شدن

بعضی هاشون حتی یک ماه دو ماه از رزوی هاشون میگذشت برنده شده بودن 

شاید ۹۰ درصد شون برنده شدن 

اما الان یک نفر و میخوندم سه دوره رزرو شده اخرم برنده نشده

اصلا نمیدونم چند چندم 

کاش ایرانخودرو واضح تر مشخص میکرد

تاپیک های رزروی شاید از ۱۴۰۱ خوندم تا جدیدها ببینم تقریبا چند نفر برنده شدنبعضی هاشون حتی یک ماه دو ...

یه ماه دوماه چخبره

خاک تو سر ایرانخودرو باید حداقل طرح مادران بدون قرعه کشی میدادن

یه ماه دوماه چخبرهخاک تو سر ایرانخودرو باید حداقل طرح مادران بدون قرعه کشی میدادن

احمقن کلی ادم و تو رزرو میزارن بعد دوباره قرعه کشی میکنند

خوب بی عقل ها رزروی هارو ماشین بدید دیگه قرعه کشی بعدی تون چیه

احمقن کلی ادم و تو رزرو میزارن بعد دوباره قرعه کشی میکنندخوب بی عقل ها رزروی هارو ماشین بدید دیگه قر ...

دقیقا