2777
2789
عنوان

بتا مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 61 پست
الانم پای راستم از رون تا ساق پا درد میکنه. 😭 فک کنم پری لنتی میخاد بیاد دیگ

منم پا درد داشتم اتفاقا.علائممون شبیه همدیگس٫الان گفتم ناامید نباااااااش😡

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اخه من هرماه ک پری میاد پام درد میگیره.توکل بر خدا . 🥺

بخداااااااا منم مث تو٫پا درد داشتم همیشه موق پری.قربونت برم ان شالله خیره 😘

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹

من الان یه تست خونگی انجام دادم با ادرار و مایع سفید کننده 

تغییر رنگ داد و حباب شد و یه ذره کف کرد .

میشه شما هم انجام بدید تا بعد بفهمیمم چقدر واقعیت داره

خدایا مراقب عشقم و تو دلیم باش
منم هر دو تا ران تا ساق درد میکنن خدا خودش برامون بهترین ها رو بخواد

ان شالله

زدی خبرم کن باشه

سلام بی بی چک زدم منفی بود 

البتهساعت ۶ صبح مثانه ام رو خالی کردم 

اب خوردم دوباده 

ساعت ۱۰ صبح بی بی چک زدم‌منفی شد 

شما چی ؟ بی بی چک زدید ؟

سلام بی بی چک زدم منفی بود البتهساعت ۶ صبح مثانه ام رو خالی کردم اب خوردم دوباده ساعت ۱۰ صبح بی بی چ ...

بابا میزاشی ادرارت غلیظ میبود بعد

عکس نداری از بیبی چکت

گاهی حتی ی خط بسیار کمرنگم مثبته

حتی اگ بعد دوساعت باشه 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

سلام بی بی چک زدم منفی بود البتهساعت ۶ صبح مثانه ام رو خالی کردم اب خوردم دوباده ساعت ۱۰ صبح بی بی چ ...

تایپیک اخرمو بخون

جفتشون سفید

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بابا میزاشی ادرارت غلیظ میبود بعدعکس نداری از بیبی چکتگاهی حتی ی خط بسیار کمرنگم مثبتهحتی اگ بعد دوس ...

چی بگم 

شد دیگه 

اما

دوساعت نگه داشتم اما تغییری نکرد 

سلام خانم ها شما وضعیتتون چی شد ؟من باردار نبودم.پریود شدم خیلی هم بد پریود شدم

عزیزم ان شالله ماه بعد ناامید نباش🥹❤️

باردار بودی؟

من باردار بودم گلم

نمیدونم‌ریپلایت منم یا یکی دیگه

ان شالله قسمت همه منتظرا