2777
2789
عنوان

بتا مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 61 پست
منم می خوام فردا صبح بزنم دوس دارم مثبت بشه

ان شالله مثبت میشی٫حتتتتتما بیا خبرشو بده خوشحال شیم٫موعدته فردا؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همون ،چون نمیتونم تصمیم بگیرم گفتم با شما دوستای گلم مشورت کنم

عزیزم اگ ای وی اف و این چیزایی که از دکترت بپرس حتما ولی اگ بارداری طبیعیه بزار روز موعدت بیبی چک بزن سه روز بعدم برو بتا 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

نه باید از موعد بگذره

اره اشتباه کردم حق با توعه دوستم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹
عزیزم خیلی زود آزمایش دادیاما میگن ۴۸ ساعت بعد چون باید بعد ۴۸ ساعت بتا دو برابر شده باشهاگه بعد ۴۸ ...

عشقم میگی چیکارکنم؟فردا برم یا وایسم روز موعد برم؟

ان شالله مثبت میشی٫حتتتتتما بیا خبرشو بده خوشحال شیم٫موعدته فردا؟

آره فردا باید پریود شم.

دوره های من ۲۶ روز هستن 

فردا روز ۲۶ ام میشه 

تا الان بزور جلو خودم گرفتم بی بی نزنم .

یه دختر ۴ساله دارم اینقدر گریه میکنه من تنهام من خواهر برادر می خوام.

زمان تخمک گذاری فقط ۲ بار اقدام کردم 

ببینم خدا چی بخواد

خدایا مراقب عشقم و تو دلیم باش
من فردا موعدمهامروز خیلی کمر درد دارم 😑

ان شالله مثبته ٫متوسل شو به ائمه

عزیزم اگ ای وی اف و این چیزایی که از دکترت بپرس حتما ولی اگ بارداری طبیعیه بزار روز موعدت بیبی چک بز ...

نه گلم آی وی اف نکردم٫ امپول زدم و‌دارو خوردم 

آره فردا باید پریود شم.دوره های من ۲۶ روز هستن فردا روز ۲۶ ام میشه تا الان بزور جلو خودم گرفتم بی بی ...

خدا حفظش کنه٫اگه خدا بخاد با یبار نزدیکی هم نی نی میاد تو دلت٫فقط یادت نره متوسل بشی به ائمه

اگه شرایط آزمایش خون داری که مجدد بری برو

باش عزیزدلم😘😘مرسی که همراهم بودی❤️