delbarjazzab مدیر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 345 عنوان پارتی بازی | مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 17 پست خانما راستشو بگین لطفا، چون اینجا کسی نمیشناستتونکیا دبیرستان و دانشگاه معدل خیلی خیلی کم داشتین و باپارتی معلم شدین؟؟؟ چجوری پارتی بازی کردن براتون؟؟؟ 1403/11/21 | 18:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرزندزمین عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 2433 سلام عزیزم من یه چله توسل شرکت داشتم که نهم روز آخرش بود.منم روز پنجم چله نوبتم بود فک کنم. هیچ روزی ... آره عزیزم همون چله هیچ روزی رو نخونده بودم و وقتی فهمیدم ک ۸ اردیبهشت بودهمون روز شروع کردم گفتم حقی به گردنمه حداقل بخونم بلکه جبران بشه و حلالیت بطلبم لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
delbarjazzab مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 345 آره عزیزم همون چله هیچ روزی رو نخونده بودم و وقتی فهمیدم ک ۸ اردیبهشت بودهمون روز شروع کردم گفتم حقی ... اشکال نداره عزیزم 💖حلالت کردم🙏برام دعاکن دلم شاد بشه🤲خودتم حاجترواباشی🤲
فرزندزمین عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 2433 اشکال نداره عزیزم 💖حلالت کردم🙏برام دعاکن دلم شاد بشه🤲خودتم حاجترواباشی🤲 ممنون عزیزم❤️انشاالله دلت شادمیشه انشالله بهترین ها سهم زندگیت باشه❤️ لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂