2777
2789
عنوان

چرا میگین هرچی پاک تر باشی بدبخت تر میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 88 پست

اره من تضمین میکنم دنیات عالی میشه  اما به قیمت اینکه  اخرتت رو میفروشی  

هرچی جلوتر میره بیشتر به این حدیث ایمان میارم که نگه داشتن دین در آخرالزمان مثل نگه داشتن آتش در کف دسته 

زندگی برا کسایی که سالم زندگی میکنن و نون حلال میخورن خیللللیییی سخت شده

این کاربری دست دو نفر است
چون هرزه ها همیشه خوشبختن و کلا آدمای منفی حالشون خوبه

پس چرا تو همین سایت  دختره آنقدر هرزگی کرد و با دونفر همزمان بود تا حامله شد و سقط کرد و یه تخمدانشو از دست داد و تو بیمارستان تک وتنها موند و پسره الفرارررر

بعد اینجا میگفت غلط کردم 

بقیه هم زمان میبره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاک ها هم خوشبخت میشن این دسته سوم ینی اونایی که نه پاکن نه هر...زه بدبخت میشن🤭🤣

آره فقط ما بدبخت میشیم 

نه آدم های سالم 

نه آدم های نانجیب 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

چون معیارا عوض شده و خوشبختی و خوش شانسی تو ظاهر و پول و موقعیته نه عاقبت بخیری. خودم یه تاپیک زدم در همین مورد چند نفر مخالف بودن و فش میدادن که چرا میگی تو دوستی با پسرا رابطه نداشته باشیم حتی سر یه نظر دادن کل تاپیکمو ترکوندن. ارزشا بی ارزش شده و بی ارزشا ارزش. خلاصه که بد جامعه ای هس

چون هرزه ها همیشه خوشبختن و کلا آدمای منفی حالشون خوبه

کی گفته این حرفو براساس کدوم نظر سنجی میگی مثلا 

چ ساده ایین بخدا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اره من تضمین میکنم دنیات عالی میشه اما به قیمت اینکه اخرتت رو میفروشی هرچی جلوتر میره بیشتر به ای ...

دقیقا همین یکی دو تا تاپیک زدم چقدر بهم حمله شد تازه من مذهبی نگفتم مسئله ی شخصیتی بود 

آره فقط ما بدبخت میشیم نه آدم های سالم نه آدم های نانجیب

منم فکر میکنم من بدبخت میشم نه آدم پاکیم نه با کسی هستم ،نه تجربه ای هم دارم که مراقب باشم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

کی گفته این حرفو براساس کدوم نظر سنجی میگی مثلا چ ساده ایین بخدا

ندیده بودیم نمیگفتیم

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

پس چرا تو همین سایت دختره آنقدر هرزگی کرد و با دونفر همزمان بود تا حامله شد و سقط کرد و یه تخمدانشو ...

مگه تخمدان از بین میره؟😳

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اره من تضمین میکنم دنیات عالی میشه اما به قیمت اینکه اخرتت رو میفروشی هرچی جلوتر میره بیشتر به ای ...

این آیه رو هم یادآور شو

دنیا به اندازه چشم برهم زدنی بود

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
چرت میگن دو حالت داره اونا یا خودشون تو منجلاب گیر کردن نمی تونن بیان بیرون میخوان بقیه رم بکشن تو و ...

تو اسلام مگه نمیگفت با جنس مخالف حرف نزن مگه به ضرورت نمیدونم صداتوکلفت کن ال کن بل کن مگه نمیگفت خوشگل نکن

مگه نمیگفت ارتباطی با نامحرم نداشته باش دوست نشو الان موقع چله  بایدجواب بده چون همه راه ها رو بسته باید جوابگو باشه

روابط سالمن همون دوستی دیگه 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺