2777
2789
ندیده نشناخته دوست شیم؟

آره اگه پسره میخواد مخ بزنه لاس بزنه کلا کارشون همینه به همه هم پیام میدن که بالاخره یکی گول بخوره

شاید فهمیده دختری پیام داده جوابش نده

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔 گناهکارم آدم ب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معنی اول: AGE - S.E.X - LOCATION

یعنی «سن - جنسیت - محل زندگی (مکان)»، که توی چت کردن استفاده میشه؛ و اگه کسی بگه اصل بده، یعنی این اطلاعات رو به من بده تا بشناسمت. و به کلام ساده یعنی خودتو معرفی کن.

چون اکثرا دنبال دوستینمیخواد باهم آشنا بشینبعدشم میگه سین یا رل؟توهم مثلا میگی سیناونم میگه پایه رلی ...

من انقدر امتیاز ندارم که جواب بدم اصلا نمیتونم جواب بدم😂😂

آره اگه پسره میخواد مخ بزنه لاس بزنه کلا کارشون همینه به همه هم پیام میدن که بالاخره یکی گول بخورهشا ...

دقیقا مثل اینایی که تور پهن میکنن کبوتر بگیرن🤣🤣🤣برای همه دون می‌پاشن تا یکی بلانسبت خر شه

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

دقیقا مثل اینایی که تور پهن میکنن کبوتر بگیرن🤣🤣🤣برای همه دون می‌پاشن تا یکی بلانسبت خر شه

😂😂😂😂🤣🤣آرههه دقیقا 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔 گناهکارم آدم ب

بخدا نمیدونستم اها

فداسرت

این کلمه مخصوص لاسو ها هس😂 جواب ندی بهتره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡