اره میز ال خوبه . یعنی نصفش جلو پنجره باسه نصفش چسبیده به دیوار؟
کلا آره میزای ال هرجور باشن خوبن ولی اگه اینجوریه باشه که خیلی دلباز میشه و جون میده فقط درس بخونی البته اگه ویوش عین اتاق من باز نشه به حیاط پشتیه خونه😅
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ارهحقیقتشو بخوام بهت بگم هیچکدوم خوب نیستنشیمن ک افتضاح بود فقط بعضی وقتا شبا کیف میداد مینشستم پشت ...
اره دقیقا همین موارد مد نظرم بود چون تا حالا کسی تجربه اینجور کمدا رو نداشت فقط اکثرا میگن قشنگه. من میخوام دیگه حداقل تا 10،20 سال بمونه برام و حالا حالا ها عوضش نمیکنم.
ولی فکر کنم میز ال گوشه باشه زیاد نور نیوفته روش. منم دانشجوام کل کارم با میزمه
✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
امروز همین طرحا رو میدم بهشون ایشالا که بتونه شبیه در بیاره
ایشالا پیشاپیش مبارک باشه ❤️