2777
2789
عنوان

امام حسین

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 23 پست

این کشته فتاده به هامون حسین توست

وین صید دست و پا زده در خون حسین توست

این ماهی فتاده به دریای خون که هست

زخم که از ستاره بر تنش افزون حسین توست

این خشک لب فتاده دور از لب فرات

کز خون او زمین شده جیحون حسین توست

در همین حال بود که ملکی صدا زد محتشم بس است .

خاموش محتشم که دل سنگ آب شد

مرغ هوا و ماهی دریا کباب شد

پیغمبر(صلی الله و علیه و آله و سلم) فرمود: «دیگر کافی است و محتشم شعرش را قطع کرد و هدیه اش (خلعت) را از دست پیغمبر(صلی الله و علیه و آله و سلم) دریافت کرد.»

مقبل می‌گوید: خیلی ناراحت بودم و با خودم می‌گفتم: می‌دانم به خاطر بی‌حرمتی که کردم، مرا در این مجلس تحویل نمی‌گیرند. یک وقت دیدم یک قاصدی دوان دوان خدمت رسول الله صلی الله و علیه و آله و سلم رسید. عرض کرد: یا رسول الله! دخترت فاطمه خواسته مقبل هم، اشعار خود را بخواند . ۴

پیغمبر صلی الله و علیه و آله و سلم فرمود: مقبل دخترم فاطمه خواهش کرده تو هم بخوان.

مقبل می‌گوید: من از منبر بالا رفتم، امّا به خود اجازه ندادم، خیلی بالا بروم. چند پله ای که رفتم، نشستم و شعرم را زمزمه کردم.

یا رسول اللّه:

نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت

نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت

هوا ز باد مخالف چو قیر گون گردید

عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید

بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد

اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد

صدای شیون بلند شد یک مرتبه قاصدی آمد مقبل بس است فاطمه دیگر طاقت ندارد 

مقبل بعد از اینکه شعرش را خواند، اول از پیغمبر(صلی الله و علیه و آله و سلم) هدیه‌اش را گرفت.

پیغمبر(صلی الله و علیه و آله و سلم)به ایشان فرمود: «دیگر اسم تو را مقبل گذاشتم و مقبل یعنی خوشبخت و هر کس برای حسین من شعر بگوید، مقبل است. تو خوشبختی چون برای حسین من شعر سروده ای.»

بعد هدیه‌ای از حضرت زهرا گرفت.

مقبل بعد از این خواب، هم شفا پیدا کرد و هم شاعر شد.

آقا هستم

وضعیت مملکت و ببین؟آقاتون می‌تونه حلش کنه؟

بروبیرون

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا دغدغه داریم و می‌خوایم با امام حسن درد و دل کنیم یعنی چی دغدغه ندارید همه دغدغه دارن کیو دیدی ...

به جای درد و دل فکر مملکت باشید.انقد خودتونو نکشید برا اون بالایی

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
بخدا.زنگ بزنیم بگیم آقا وضعیت مملکت رو درست کن.درست میکنه؟

اونی که باید وضع رو درس کنه خود ما هستیم که هممون فقط کوه ادعا و حرف هستیم باید از امام حسین یادبگیرم که زیر بار حرف زور و ظلم نریم همه چی رو با هم قاطی نکن ❤️😢

معو

به جای درد و دل فکر مملکت باشید.انقد خودتونو نکشید برا اون بالایی

بیا یماری نکن هم من تعلیق بشم هم تو این دهن من بسته بمونه بهتره جواب مسئله شما رو پست قبلی که تو همین تاپیک گذاشتم دادم 😂💓

معو

بروبیرون

چشم😂 به آقات برس.

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

استاترجان قفل کنید

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼