2777
2789
عنوان

همین الان....

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 187 پست

بیسکوییت ساقه طلایی یک بسته وانیل یه قاشق چایی خوری شکر نصف استکان پودرژله الویه ورا 

پنیرخامه یک بسته ویک بسته خامه صبحانه کره صد گرم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نوش جان دستورشو میگی؟

ممنون بیسکوییت را خوب خوب پودر میکنیم بعد با صد گرم کره اب شده خوب مخلوط کرده میزاریم ته ظرف اصلی از این پیرکس مستطیلا سایز متوسطش خوبه بعد میزاریم فریز تا خوب خودشو بگیره بعد ژله را با دوسوم لیوان اب حوش مخلوط کرده میزاریم خنک بشه بعد شکر وخامه وپنیر را با وانیل خوب مخلوط کرده بعد با زله مخلوط میکنیم وهمه این مواد را روی بیسکوییت ریخته میزاریم یخچال این قسمت که میگم را خودم اضافه کردم خوشمزه شد بعد که مواد کمی خودش را گرفت موز حلقه یا له شده تمام سطح را میپوشی بعد روش از هر ژله ای خواستی با دوقاشق بستنی وکمی اب جوش که سفت بشه میریزی ومیزاری خوب ببنده 

ممنون بیسکوییت را خوب خوب پودر میکنیم بعد با صد گرم کره اب شده خوب مخلوط کرده میزاریم ته ظرف اصلی از ...

عکسشم بزارین 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
پنیر سفید معمولی؟ نسبت موادم میگین(؟

پنیرخامه ای 

راستش پفک نمکی یکی از بچه های نی نی سایت گذاشته بود اونم همین جوری نوشته بود نسبت دقیق نمیدونم خودم تجربی درس کردم