2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من کاريش نکردم جز خوبی و محبت🥲من فقط گاهی مناسبت ها بهش پیام تبریک می دادم 🥲🥲🥲

بعضیا اینطوریه رفتارشون خب یکی ک بهشون محبت می‌کنه ازش فاصله میگیرن،حس خوبی از طرف نمیگیرن مثلاً ما یه همسایه داریم باهم کاری نداریم هروقت منو میبینی راهشو کج میکنه،من ناراحت نشدم از این موضوع ،گفتم شاید وقتی منو میبینی اون روز برایش خوب نیست پس سعی میکنم من باشم ک مسیرم رو عوض کنم، چند باری ک من مسیر رو عوض کردم دیدم خودش دیگه میاد جلو سلام میده

کاش این جوری نشده بود🥲🥲🥲

فدای سرت ،تو اونی باش ک بهش محل نامیده ،تو اونی باش ک اون شخص رو در حد خودش نمیدونه،شما شعور به خرج دادی ایشون بی شعوری اصلا ارزش فکر کردن و ناراحتی ندارم خوشحال باش همچین آدمی خود به خود از مسیر زندگیت رفته کنار 

فدای سرت ،تو اونی باش ک بهش محل نامیده ،تو اونی باش ک اون شخص رو در حد خودش نمیدونه،شما شعور به خرج ...

به نظر شما من آدم بدی ام یا مقصرم 

من فقط گاهی مناسبت‌ ها به‌شون پيام می دادم تبریک می گفتم

به خدا همین فقط

به نظر شما من آدم بدی ام یا مقصرم من فقط گاهی مناسبت‌ ها به‌شون پيام می دادم تبریک می گفتمبه خدا همی ...

نه عزیزم،چرا ادم بد،منتها شاید اون ادم حس خوبی ازتون نمیگیره،یا حسادت