nil_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 16593 عنوان گناوه ایا😬 184 بازدید | 16 پست سلام از زیر پتوسردهههه😅 1403/11/21 | 07:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۸۹۸۹۸۹۸۹ عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 2708 سلام عزیزم. ببخشید میدونید بخوام از جنوب لباس بگیرم برای فروش از کجا بگیرم قیمتش مناسب باشه
nil_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 16593 سلام عزیزم. ببخشید میدونید بخوام از جنوب لباس بگیرم برای فروش از کجا بگیرم قیمتش مناسب باشه کجایی هستیناز اینجام میگیرن
دختر_خیلی_بد عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 2659 گناوه اوایل اسفند معمولا هواش چطوره؟ لطفا منو تو تاپیک های ختم قران تگ کنید ممنونم❤️⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
nil_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 16593 گناوه اوایل اسفند معمولا هواش چطوره؟ کلا اسفند هوا رو به بهاری میره
paniz_ll عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 6028 اوف ما اویل بهمن اومدیم باد راه افتاده بود شانس ماهر بندری میرفتیم باده هم همراهمون میومدولی دلم پیش خرید کردن پیش بازارش موند🥹 خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
nil_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 16593 اوف ما اویل بهمن اومدیم باد راه افتاده بود شانس ماهر بندری میرفتیم باده هم همراهمون میومدولی دلم پیش ... جز گناوه کجا رفتی مگه😬الهی کدوم بازار رفتی
paniz_ll عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 6028 جز گناوه کجا رفتی مگه😬الهی کدوم بازار رفتی گناوه ،بوشهر ،کنگان ،بندر پارسیانفقط کنگان یکم هوا بهتر بود ب نسبت خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
paniz_ll عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 6028 جز گناوه کجا رفتی مگه😬الهی کدوم بازار رفتی ی بازار بود تو خود گناوه جای باحالی بود نمیدونم خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
nil_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 16593 ی بازار بود تو خود گناوه جای باحالی بود نمیدونم اون ک تو دل بازار حتما چند ۳ طبقه س
paniz_ll عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 6028 اون ک تو دل بازار حتما چند ۳ طبقه س ن اونجوری ،مثل بازارچه بود تقریبا ،میگفتن تنها گناوه هس ک این بازار رو داره، بندر های دیگ نداشتنخیلیم شلوغ بود خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
۸۹۸۹۸۹۸۹ عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 2708 کجایی هستیناز اینجام میگیرن مازندران. اونجا جنس هاش خوبه؟ قیمتش مناسبه واسه خرید عمده کجا باید برم
nil_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 16593 مازندران. اونجا جنس هاش خوبه؟ قیمتش مناسبه واسه خرید عمده کجا باید برم درخواستمو قبول کن برات مفصل توضیح بدم