hanisa1400 مدیر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 1682 عنوان بی پولی بی خوابی | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 20 پست چرا باید همش پول کم بیاریم همش دارم فکر و خیال میکنم والا اطرافیان ما همشون ظالم و خسیس همشون وضعشون خوب شد گنج گرفتن ما هوای همشونو داشتیم ولی بهمون کمک نمیکنن ناشکر نیستم ولی هرماه پول کم میاریم با وجود اینکه مستاجر هم نیستیم 1403/11/21 | 05:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanisa1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 1682 اینو و اون واس خودشون ببخشیدمیگمچرت میگنمن نمیدونم ایرانی ها این چه اخلاقی دارو تا میبینن طرف پیشر ... فکرکنم شما سنت پایینه متوجه نمیشی طرف یدونه راننده هست مستاجره و همیشه درحال پول قرض گرفتن بود بعدش دلار که ۲۰ تومن بود وضع آنچنانی نداشتحالا تو این گرونی هفته ای چند میلیون داره خرج میکنه بعدشم خودشون گفتن دنبالشن
گوهرپیداشدنی عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 2095 ببخشید پول کم میارین چیکار میکنین معمولا قسط هامون و پس و پیش میکنیم تا دوباره حقوق بیاد یعنی گاهی یه قسط و میذاریم واسه ماه بعد و خودمونم دیگه از خیلی نیازهامون میزنیم دیگه چه میشه کرد
hanisa1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 1682 معمولا قسط هامون و پس و پیش میکنیم تا دوباره حقوق بیاد یعنی گاهی یه قسط و میذاریم واسه ماه بعد و خود ... چقدر سخت واقعا ولی قسطامون سر تاریخ میدیم
گوهرپیداشدنی عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 2095 چقدر سخت واقعا ولی قسطامون سر تاریخ میدیم پس ناشکری نکن خواهر خداروشکر کن
بهار2124 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 66061 فکرکنم شما سنت پایینه متوجه نمیشی طرف یدونه راننده هست مستاجره و همیشه درحال پول قرض گرفتن بود بعدش ... سنمکم نیستتهمت زدنو خوشم نمیادشاید زمینی یا هرچی داشته نمیگفته رفتع روش فروخته داده یجا بهره ای میگیره و هزاران شاید دیگهخدا میدونه...بلاخره همش سیاهی نباید باشه یه نوری هم بهشون خوردهو اینکه شما کمک کردی خودتون با رضایت خودتون بوده....نباید توقع داشت چرا اونا کمک نمیکنن و...ماشالله میگید خونه هم دارید مستاجر هم نیستید...خودتون هم در کنار همسرتون کار کنید پیشرفت میکنید توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚