2777
2789
عنوان

خرید ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 37 پست
انشالله به حق همین ماه عزیز به همین زودی یه ماشین خوب میخرین

عزیزدلم ممنونم ان شاءالله..براخداکاری نداره ها ولی وقتی شرایطمومیبینم ک صفرصفریم..برام شده آرزو💔😔چجوری یهو یه پولی برسه و بخایم بخریم هعی..

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه گلم تعلق نمیگیره منم وام کالادارم تعلق نگرف برااونای ک وام ندارن درجاتعلق میگیره...اصلا ادم تودلش ...

من ازون طرف میگم عیب ندارع ب جاش صاحب خونه شدم ازینور همش یا اسنپ تو سرما میرم اینور اونور ایشالا بهترین گلم زود زود برا ماهم دعا کن

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
من ازون طرف میگم عیب ندارع ب جاش صاحب خونه شدم ازینور همش یا اسنپ تو سرما میرم اینور اونور ایشالا به ...

ان شاءالله عزیزدلم..ان شاءالله براهردومون زود برسیم ب خاستمون...من ازاین میسوزم ک بخاطرمشکلمون مجبورشدیم بفروشیم و دیگ پیاده شدیم شد سه سال شوهرم ک کلاافسزدگی گرفته😔💔

وام خرید ماشین رو شنیده بودم...این رو سوال نکردین از بانک...

گلم باید بری ماشین روبخری مثلا ۵۰ درصد مبلغ ماشین روبدی...برا مابقیش معرفی میشی ب بانک و وام خریدماشین و میگبری و تصفیه میکنی و ب بانک قسط میدی..اصل کارهمون پنجاه درصد مبلغ اولشه ک بایدداشته باشی💔

ان شاءالله عزیزدلم..ان شاءالله براهردومون زود برسیم ب خاستمون...من ازاین میسوزم ک بخاطرمشکلمون مجبور ...

منم ب خدا پنج شنبه جمعه ها ما کلا دائم بیرون بودیم یا عید ها مسافرت بعد می‌دونی جالبیش چیه ما کلی دوست و رفیق داشتیم همیشه باهم بیرون میرفتیم و ما می‌رفتیم دنبالشپن ماشین نداشتن حالا ک ماشینمون فروختیم اونا ماشین  دار شدن حتی ی زنگ نزدن ی تعارف بکنن ی آخر هفته باهم بریم ی دور بزنیم خیلی میسوزم ک وقتی ماشین داشتیم دائم زنک میزدن الان ۸ماه ماشین نداریم حتی یکیارم زنگ نزدن بهمون

منم ب خدا پنج شنبه جمعه ها ما کلا دائم بیرون بودیم یا عید ها مسافرت بعد می‌دونی جالبیش چیه ما کلی دو ...

اره تابوده همین بوده داشته باشی میشناسنت نداشته باشی ام غریبه میشی..همیشه این جمله رویادت باشه اونی ک سیره غم گرسنه ب دلش نیست و اونی ک سواره هست غم پیاده ب دلش نیست...ما۳ سال ک دورمون خلوت شده انگار ن انگار ک وجودداریم...

اره تابوده همین بوده داشته باشی میشناسنت نداشته باشی ام غریبه میشی..همیشه این جمله رویادت باشه اونی ...

دقیقا عزیزم من ب همسرم گفتم ی روزی ماشین دار شدیم  دیگ نمی‌خوام قیافه های دوستانم ببینمت ی مشت بی معرفت ب خدا همینا از وقتی ما خونه خریدیم از حال بدشون کلا قطع ارتباط کردن با ما چی بگم خواهر خیلی دلم پره 

دقیقا عزیزم من ب همسرم گفتم ی روزی ماشین دار شدیم دیگ نمی‌خوام قیافه های دوستانم ببینمت ی مشت بی مع ...

حق داری..اینجورمواقع ادمای دورتوبشناس خداروشکر ک صاحبخونه شدیدان شاءالله تا تابستون ماشین بخرید...

حق داری..اینجورمواقع ادمای دورتوبشناس خداروشکر ک صاحبخونه شدیدان شاءالله تا تابستون ماشین بخرید...

ایشالا گل من همچنین شما عزیزدلم

دقیقا عزیزم من ب همسرم گفتم ی روزی ماشین دار شدیم دیگ نمی‌خوام قیافه های دوستانم ببینمت ی مشت بی مع ...

اگ وامی یا هرچی ک تونستی برداری براخرید ماشین یروزی منم تگ کن بهم راهنمای کن بگو..باورکن دارم از حسرت ماشین دیونه میشم غم عالم تودلمه..بالاخره ادم چیزیو ک داشته و ازدست داده خیلی براش سخته‌‌ بخصوص ک الان شده آرزوبااین گرونیاو قیمتای فضای و شب میخابی صبح میبینی دویستومن اومد رو قیمتا😔😔😔