2777
2789

مثلا  میگه فلانی ۵۰ درصد میاد ۵۰ درصد نمیاد میگم خب  ازش بپرس میای یانه میگه حالا این ک دونفره  نیمدم نیمد بعد میگه فلانی شاید بیاد شاید نیاد میگم خب بپرس میگه خب من چمیدونم میگم‌ماخودمونم از مهمونامون‌میپرسیم‌ میاین یانه هرنفری ۵۰۰ خرجشه خب چرا الکی خرج کنیم   ناراحت میشه   ی جوری رفتار میکنه ک دیگه نپرسم‌ واقعا همه چیو گرونه نمیدونم چرا متوجه نمیشه فکر میکنه مفتیه  انقد مهمونو دوست دعوت کرده نزدیک ۱۶ نفر دوست دعوت کرده   میگم اخه واجب نبود دیگه همه چی گرونه این مال قدیم بود همه‌رو دعوت‌میکردن   براعقد فقط فامیل هست  ناراحت میشه خرج عقدم بابام‌میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اگه قرار بود خودش خرج کنه میگفت فقط خانواده هامون حضور داشته باشن کی واسه عقد فامیل میگه😂😂😂

اول گفت دوستامو دعوت کنم‌گفتم‌مکانمون کمه دعوت کن ولی کم یهو شدن ۱۶ نفد دوستاش فامیلاش تا نوه هم دعوت کرده  بعد میگم خب بپرس کی حتما پیاد کی نمیاد میگه حالا غذا اضافه بیاد    گفتم ما نمیخایم غذا اضافه بیاد تعداد دقیق بگو 

اهااا بسلامتی مبارک باشه ولی ب خانوادت بگو با خانواده همسرت صحبت کنه ک بدونن تعداد مهمون هارو

اره من دیگه یاهاش صحبت نمیکنم راجب این موضوع جون واقعا حرصمو در میاره