2777
2789
عنوان

زنداداش بی درک و فهم

| مشاهده متن کامل بحث + 30923 بازدید | 244 پست

4تا خاهرشوهر دارم ، خداروشکر مثل تو نیستن ، خدا نصیب گرگ بیابون نکنه تورو 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دغدغه هات تو حلق ترامپ 

خدا از تو نصیب هیچ عروسی نکنه 

یا خیلی بچه ای یا خیلی بیکاری  سالی دوبار میره کلا میخوای اونم زنگ بزنه ب ننه بالای تو بگه کاری چیزی نداری؟ حالا ک بحث وظیفست عروس شما حتی کار خونه خودشو وظیفه نداره انجام بده چ برسه تعارف کنه ک بیاد برا شما کار کنه فک کردی چون از روستا اومده بهش لطف کردین؟ یا حمالتونه؟

ااینه که میگن اگه خواهرشوهر نباشه عروس و مادرشوهر بهتر با هم کنار میانمسئله بین مادرشوهر و عروس هست، ...

خلاصه اش می شه دو به هم زنی خواهر شوهر

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

خیلی نامردی من بجاش ۴ تا دارم‌ میخوای دوتاش و بدم ب تو؟ 🫠🫠

دستت درد نکنه یه مادر شوهر دارم دست ده تا خواهر شوهرو از پشت میبنده نگه دار برا خودت😁😂😂😂😂

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

اصلامگه مادرت میخواداونجاکوه بکنه که اون بنده خدازنگ بزنه ببینه اگه کاری دارندبره کمکشون .خدابیامرزه خواهرشوهرما نوربه قبرش بباره یکبارسریک حرف بامادرشوهرم بحثم شدخواهرشوهرم توجمع طرفم راگرفت وبه مادرش گفت چراحرفی میزنی که ناراحتشون کنی.الان خودش رفته ولی خدابیامرزیش مونده

میدونه باز بر میگرده تو همین خونه بهتر جوری رفتار کنه ک عزیز باشه توقع من اینه ک وقتی ما خوبیم اونم ...

بدبخت و فلک زده زن داداشت که گیر خواهرشوهر مثل تو افتاده مگه اسیری اوردی دو روز رفته خانوادشو ببینه باز از پدرو مادر شما پذیرایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟

حاجی حال یه ایران بده 💔🖤

خوب میتونستن اصلا اونو نبرنننن

اونا شعورشونو نشون دادن 

دستشون درد نکنه

عروس و مثل بچه ی خودشون دوستان عزیزم 

آفرین به غیرت پدرو مادرت

عروستون مشغول پدرو مادرش شده

راه دورو دلتنگیش وگرنه نیتی نداشته